Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Koupací sud nebo vířivka?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  XGTRJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Koupací sud nebo vířivka? - diskuze na toto téma
Doporučíte mi pořídit domů koupací sud nebo vířivku? co myslíte že je lepší i z hlediska dětí?

Tomáš | 19.1.2022 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupací sud nebo vířivka?
Docela dlouho nám s manželkou trvalo se rozhodnout, ale nakonec to vyhrál koupací sud a já jsem za to rád, protože je perfektní. Vybral jsem sud, který má vlastní kamna, takže si tam můžete vodu pěkně ohřát a koupat se. Je to perfektní relax.

Odpověď
Radka | 20.1.2022 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Koupací sud nebo vířivka?
Jaký koupací sud a od koho jste vybral? Dalo by se na něj někde podívat i třeba kolik to stálo?

Odpověď
Tomáš | 22.1.2022 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Koupací sud nebo vířivka?
Určitě, vybral jsem tento koupací sud s průměrem dvou metrů www.koupacisudy-bef.cz/produkt/koupaci-sud-o-2-m/ Nabízejí ale i menší. Mají tam k tomu spoustu volitelného příslušenství, takže je potřeba si to pořádně prostudovat.

Odpověď
Libor | 28.1.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já teda minulé jaro hodně uvažoval nad tou vířivkou. Nakonec jsem od toho ale upustil a místo toho jsem investoval trochu víc a koupil si normální přelivový bazén. Nechal jsem si ho udělat od https://www.albixon.cz/bazeny/prelivove/ a musím říct, že zatím jsem s ním maximálně spokojený. Myslím si, že to byla dobrá investice.

Odpověď
Romana | 28.3.2022 07:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky dětem se u nás také řešilo zda koupací sud nebo vířivku a nebudete věřit, nakonec zvítězila finská sauna od firmy Saunaproject.cz. Nakonec jsme všichni velice spokojeni, i když by mě to na začátku vůbec nenapadlo k čemu, až dojdeme. Pracovník firmy nám pomohl s výběrem a realizace byla rychlá. Nyní si život bez pravidelného saunování nedovedeme představit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné