| Špatná imunita - diskuze na toto téma |
Jakým způsobe podporujete imunitu ? Jste spíš za doplňování vitamínů pomocí ovoce nebo spíš berete nějaké doplňky ? Stela | 10.2.2022 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaMě v lékárně doporučili kvalitní přípravek na posílení činnosti střev, kde se imunita tvoří, užívám Laktobacily 5 Imunita od Naturevia. Tento přípravek je obohacen o vitamín C. Odpověď Kája | 19.2.2022 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaNedávno mě u Dr.Maxe doporučovali jejich , že jsou prý stejná a levnější, než od www.naturevia.cz. Doma při porovnání krabiček jsem s hrůzou zjistila, že jsou mnohem slabší, nemají ochranu vůči žaludečním kyselinám, musí se jich užívat víc a ve výsledku nejsou ani levnější. A nemají vitamín C na imunitu. Budu si na jejich nabízení už dávat pozor, abych zase nenaletěla.
Odpověď Hela | 25.2.2022 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaJsem ráda, že jsou konečně i balení po 10 k antibiotikům. Vyjdou cenově fakt skvěle, když stačí jeden sáček denně.
Odpověď Adéla | 27.2.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaZkuste si je porovnat třeba s Linex…byla jsem hodně překvapená, že v Linexu jsou 2 kmeny místo pěti, není C, užívá se jich více denně a přitom je na ně reklama úplně všude.
Odpověď Lenka | 27.2.2022 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaJá si kupuju doplněk stravy Jód vitality, obsahuje jód, selen a vitamín E. Objednávám si ho z hcy-vitality.cz
Odpověď Marta | 28.2.2022 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaDěkuju za tip, zkusím ho
Odpověď Sabina | 28.2.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaJá si kupuju multivitamín od Rosenpharma, obsahuje nejdůležitější vitamíny a minerály.
Odpověď Denisa | 5.3.2022 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaDají se produkty tady od té značky zakoupit i v lékárně ? Odpověď Sabina | 6.3.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Špatná imunitaTo mají, ale největší výběr mají na eshopu :) Odpověď Pája | 28.3.2022 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaOsobně bych raději uvítala doplňky, co mají čistě přírodní složení. Nejsem moc na ty pilulky, co jsou přecpané chemií. Odpověď Sára | 29.3.2022 07:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaNad cbd jsi nepřemýšlela ? Ty mají hodně velký vliv nejen na imunitu. Odpověď Pája | 29.3.2022 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaOhledně toho vitamínu C, tak to by mělo stačit jíst pravidelně ovoce, ne ? Odpověď Majka | 30.3.2022 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaJá si kupuju Kouzelný kapky, jsou to bylinkový extrakty na podporu imunity
Odpověď Lenka | 13.4.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaDoporučila bych víc koukat na složení jestli chcete, aby vám to zabralo. Kdo má velmi kvalitní složení, tak je značka Neurohacker a jejich doplňky jsou k dostání na biohackplanet.cz Odpověď Kateřina | 20.4.2022 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaMyslíte, že mi může s podporou imunity pomoct, když začnu užívat cbd ? Odpověď Denisa | 24.4.2022 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaAno, cbd se doporučuje i na podporu imunity, takže jsem si z rastakoala.com objednala cbd kapsle, které pravidelně beru s tím teda, že mnohem lépe se mi spí, nejsem tak nervózní, rozhodně to má vliv na víc věcí. Odpověď |