Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 27. července 2026, svátek má Věroslav, zítra Viktor
Vyhledávání

Diskuse - Školka a nemoci

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  bOHDS   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Školka a nemoci - diskuze na toto téma
Co maminky prosím vás dávat dětem na imunitu, aby něco vydržely a nebyly pořád nemocné ? :(

Zuzana | 19.6.2026 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka a nemoci
Poslední dobou jsem si uvědomila, že potřebuji do svého života zařadit více pohybu. Nejen kvůli sobě, ale také proto, že chci být aktivnější maminka pro svoji dceru. Začaly jsme spolu chodit na pravidelné procházky a o víkendech vyrážíme i na kole. Abych měla přehled o tom, jak se postupně zlepšuji, pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-slim-stribrna-s-kovovym-reminkem/ Nejvíce oceňuji, že mi zaznamenávají moje aktivity a všechno vidím přehledně v aplikaci. Mám tak motivaci pokračovat a sledovat, jak se moje kondice zlepšuje. Dcera má radost, že spolu trávíme více času venku, a já mám dobrý pocit, že pro sebe něco dělám. Hodinky se staly mým každodenním pomocníkem a používám je nejen při sportu, ale i během běžného dne. Na dceři je vidět, že se jí díky pohybu zlepšila imunita.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné