| Co na Valentýna - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, už víte co si budete s protějšky dávat na valentýna ? Kupujete si něco nebo jdete třeba na večeři ? Budu ráda za nějaké nápady :) Míša | 1.2.2022 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na ValentýnaVětšinou si něco kupujeme akorát tento rok vůbec nevím co :) tak budu ráda když se tady trochu inspirujeme :) Odpověď Eliška | 1.2.2022 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na ValentýnaJá mu koupím nějakou čokoládu a je to :) co vy ? Odpověď Linda | 3.2.2022 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na ValentýnaCo se týká originálního dárku, dostala jsem tip na www.onglazz.cz.
Odpověď Draha | 9.2.2022 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na ValentýnaSkvělý tip, objednala jsem u nich desku s naší společnou fotografii z naší exotické dovolené. Odpověď Andrea | 22.2.2022 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na ValentýnaMě se líbí tip s dárkovým poukazem. kamarádka se bude vdávat, určitě jí ho daruji.
Odpověď Nikča | 4.2.2022 06:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na ValentýnaPřemýšlím nad hrníčkem se srdíčky, co myslíte ? Odpověď Klaudie | 17.2.2022 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na ValentýnaOnglazz nabízí dárkové poukazy. V rodině budeme slavit kulatiny, takže za mě výborný tip. Odpověď Nela | 25.2.2022 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na ValentýnaMy měli svatbu nedávno, takže vyberu naši svatební fotku a překvapím manžela originální skleněnou deskou.
Odpověď Blanka | 27.2.2022 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na Valentýna Já si nechám takto zpracovat fotografii dětí. Desku si chci dát do kanceláře.
Odpověď |