| Školní pomůcky pro prvňáčka - diskuze na toto téma |
Ahoj, kde se podívat po dobrých a kvalitních školních pomůckách pro prvňáčka? Jakou máte zkušenost? Markéta | 16.2.2022 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Školní pomůcky pro prvňáčkaJaké pomůcky přesně hledáte? Není to tak dlouho, co jsem vybavovala svoji dceru do první třídy, kdy jsem pro ni hledala kvalitní školní tašku. Našla jsem lehkou školní tašku, která má ergonomicky tvarovaná záda. K tomu jsem jí ve stejném designu brala i penál, sáček na tělocvik, box na svačinu a další.
Odpověď Žaneta | 17.2.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Školní pomůcky pro prvňáčkaTak přesně to hledám, chtěla bych také koupit takhle kompletní vybavení v jednom designu. Kde jste to prosím kupovala?
Odpověď Markéta | 21.2.2022 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Školní pomůcky pro prvňáčkaPodívejte se přímo na stránku obchodu, kde jsem to kupovala já https://www.baagl.cz/od-1-tridy-3/ . Mají tady na výběr opravdu pěkné kousky. Je to vše kvalitně ušité, to je poznat, když to vezmete do ruky. V obchodě mají dopravu nad 1000 korun zdarma.
Odpověď |