| Správná aktovka pro školáka - diskuze na toto téma |
Jak vybrat správnou aktovku pro školáka? Čeká nás to už letos v září, a tak už bych to chtěla začít řešit. Zuzana | 24.2.2022 01:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Správná aktovka pro školákaPokud chcete pro své dítě vybrat kvalitní školní aktovku, tak je potřeba se hlavně zaměřit na ergonomicky tvarovanou zádovou část a na celkovou váhu aktovky. Také je důležité to, aby se dala aktovka pak pěkně nastavit na záda. Vybrala jsem pro dceru školní tašku, která je lehká. Váží jen okolo 900 gramů v prázdném stavu. Má navíc dvě komory, takže se tím váha učení pěkně rozloží.
Odpověď Monika Švédová | 25.2.2022 01:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Správná aktovka pro školákaKde jste tu tašku kupovala? Odpověď Zuzana | 26.2.2022 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Správná aktovka pro školákaTašku jsem kupovala z obchodu https://www.baagl.cz/ . Co jsem se dívala, tak mají dokonce v Praze i značkovou prodejnu U Pekařky 484, Praha 8. Co jsem tam koupila, tak mají vše opravdu kvalitní. Doporučuji se podívat i na sáčky na tělocvik nebo pouzdra. Mají to případně i v setech, takže můžete koupit vše v jednom designu.
Odpověď |