| Valentýn - diskuze na toto téma |
Co tak holky dostáváte na valentýna od svých protějšků ? :) Julie | 3.2.2022 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnZkuste se podívat na www.onglazz.cz, skleněná deska od nich je originální dárek, který se bude určitě líbit.
Odpověď Soňa | 9.2.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnMoc hezké a opravdu originální. Neodolala jsem a příteli jsem desku s naší společnou fotkou nechala udělat. Odpověď Karolína | 25.2.2022 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnTakto originálně zpracovaná fotografie se opravdu hodí do každého interiéru.
Odpověď Jiřina | 29.1.2023 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ValentýnValentýn s přítelem slavím vždy dárkem a pak pěkným večerem. Letos jsem mu chtěla udělat opravdu radost, a proto jsem pro něj vybrala chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-5-pro-stribrna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ Bude z nich mít opravdu radost. Odpověď Vilma | 17.2.2022 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnVšimla jsem si, že Onglazz nabízí dárkové poukazy. Toho využiji a obdaruji kamarádku k narozeninám. Odpověď Klára | 22.2.2022 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnKamarádka se bude příští měsíc vdávat, věnuji jí jejich dárkový poukaz.
Odpověď Melisa | 27.2.2022 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnJe možné si skleněnou desku doplnit oblíbeným spotify. Odpověď |