Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Forma na pečení do kuchyně

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ozVEe   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Forma na pečení do kuchyně - diskuze na toto téma
Které formy na pečení nejraději používáte? Máte raději klasické formy na pečení nebo jsou lepší ty silikonové?

Dominika | 6.2.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Forma na pečení do kuchyně
To vše záleží hlavně na tom, na co chcete používat formy. Já jsem si postupem času nakoupila klasické formy, ale i ty silikonové. Doporučuji však vybrat kvalitní formičky, díky kterým pak bude radost něco tvořit.

Odpověď
Vlasta | 8.2.2022 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Forma na pečení do kuchyně
Kde jste ty formičky nakupovala? Podívala bych se a případně také pokoupila. Třeba to bude dobré a také začnu používat hodně i ty silikonové.

Odpověď
Dominika | 11.2.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
Formy na pečení jsem kupovala z obchodu https://www.doleo.cz/peceni/ Brala jsem od nich již více věcí do kuchyně a musím říct, že tedy opravdu spokojenost. Prodávají kvalitní věci za pěkné ceny. Navíc se mi líbí, že mají vždy u každého zboží uvedenou i dostupnost.

Odpověď
Zuzana | 6.3.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, když jsme u toho pečení... Jaké kuchyňské spotřebiče doma máte? Co myslíte, co je vhodné v kuchyni určitě mít?

Odpověď
Natálie | 8.2.2022 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Forma na pečení do kuchyně
Když je tu řeč o pečení, tak co domácí pekárna ? Nemáte s ní zkušenost ? Chtěla bych si ji pořídit, ale nevím do jaké značky jít, proto budu ráda za doporučení.

Odpověď
Linda | 19.2.2022 07:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dostala jsem na Vánoce domácí pekárnu od Oravy a za sebe ji můžu doporučit. Pracuje se s ní velmi dobře a dá se z ní vykouzlit velmi dobré pečivo :) jsem ráda, že takovou vychytávku mám, protože co můžu, to si doma vyrobím sama, protože hodně lpím na složení.

Odpověď
Natálie | 5.3.2022 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
Tak jsem si udělala radost a koupila jsem si tu domácí pekárničku ! https://www.orava.eu/cz/cs/domaci-pekarna-breadchef Nejvíc nadšený je manžel, který miluje domácí chléb takže jsme spoko oba :))

Odpověď
Radka | 6.3.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
Jojo, mám přesně tu samou a jsem nadšená. Já jsem na pekárnu zvyklá, měla jsem před tím taky, ale jinou značku a kvalitou se ta Orava se prostě nedá srovnat. Je senzační. Doporučuju. P.S. cibulý chleba vynikající!

Odpověď
Eliška | 17.3.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
Všimla jsem si, že orava má dost tady těch pomocníků do kuchyně. Taky mám v plánu si kupovat tu pekárnu vzhledem k cenám pečiva a co bych ještě chtěla je ta horkovzdušná fritéza :)

Odpověď
Radka | 3.4.2022 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
To má a nejen pomocníků do kuchyně. Zaujaly mě ty věcičky na pleť co mají, tak se chystám objednat si tu špachtličku a kartáček na pleť.

Odpověď
Eliška | 9.4.2022 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
No to jsem taky nevěděla, tak jsem si projela co mají a už mám doma tady ten kartáček na pleť https://www.orava.eu/cz/cs/cistici-kartacek-na-oblicej-fb-04

Odpověď
Adla | 4.5.2022 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyně
Já jsem tady ty čistící věcičky na pleť koupila mamce ke dni mate, tak jsem zvědavá co na to řekne.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné