| Forma na pečení do kuchyně - diskuze na toto téma |
Které formy na pečení nejraději používáte? Máte raději klasické formy na pečení nebo jsou lepší ty silikonové?
Dominika | 6.2.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Forma na pečení do kuchyněTo vše záleží hlavně na tom, na co chcete používat formy. Já jsem si postupem času nakoupila klasické formy, ale i ty silikonové. Doporučuji však vybrat kvalitní formičky, díky kterým pak bude radost něco tvořit. Odpověď Vlasta | 8.2.2022 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Forma na pečení do kuchyněKde jste ty formičky nakupovala? Podívala bych se a případně také pokoupila. Třeba to bude dobré a také začnu používat hodně i ty silikonové. Odpověď Dominika | 11.2.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Forma na pečení do kuchyněFormy na pečení jsem kupovala z obchodu https://www.doleo.cz/peceni/ Brala jsem od nich již více věcí do kuchyně a musím říct, že tedy opravdu spokojenost. Prodávají kvalitní věci za pěkné ceny. Navíc se mi líbí, že mají vždy u každého zboží uvedenou i dostupnost. Odpověď Zuzana | 6.3.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Forma na pečení do kuchyněHele, když jsme u toho pečení... Jaké kuchyňské spotřebiče doma máte? Co myslíte, co je vhodné v kuchyni určitě mít? Odpověď Natálie | 8.2.2022 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Forma na pečení do kuchyněKdyž je tu řeč o pečení, tak co domácí pekárna ? Nemáte s ní zkušenost ? Chtěla bych si ji pořídit, ale nevím do jaké značky jít, proto budu ráda za doporučení. Odpověď Linda | 19.2.2022 07:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Forma na pečení do kuchyněDostala jsem na Vánoce domácí pekárnu od Oravy a za sebe ji můžu doporučit. Pracuje se s ní velmi dobře a dá se z ní vykouzlit velmi dobré pečivo :) jsem ráda, že takovou vychytávku mám, protože co můžu, to si doma vyrobím sama, protože hodně lpím na složení. Odpověď Natálie | 5.3.2022 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Forma na pečení do kuchyněTak jsem si udělala radost a koupila jsem si tu domácí pekárničku ! https://www.orava.eu/cz/cs/domaci-pekarna-breadchef Nejvíc nadšený je manžel, který miluje domácí chléb takže jsme spoko oba :)) Odpověď Radka | 6.3.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyněJojo, mám přesně tu samou a jsem nadšená. Já jsem na pekárnu zvyklá, měla jsem před tím taky, ale jinou značku a kvalitou se ta Orava se prostě nedá srovnat. Je senzační. Doporučuju. P.S. cibulý chleba vynikající! Odpověď Eliška | 17.3.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyněVšimla jsem si, že orava má dost tady těch pomocníků do kuchyně. Taky mám v plánu si kupovat tu pekárnu vzhledem k cenám pečiva a co bych ještě chtěla je ta horkovzdušná fritéza :) Odpověď Radka | 3.4.2022 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyněTo má a nejen pomocníků do kuchyně. Zaujaly mě ty věcičky na pleť co mají, tak se chystám objednat si tu špachtličku a kartáček na pleť. Odpověď Eliška | 9.4.2022 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyněNo to jsem taky nevěděla, tak jsem si projela co mají a už mám doma tady ten kartáček na pleť https://www.orava.eu/cz/cs/cistici-kartacek-na-oblicej-fb-04 Odpověď Adla | 4.5.2022 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Forma na pečení do kuchyněJá jsem tady ty čistící věcičky na pleť koupila mamce ke dni mate, tak jsem zvědavá co na to řekne. Odpověď |