| Jak zařídit menší koupelnu? - diskuze na toto téma |
Jak zařídit menší koupelnu? Strašně moc jsem chtěla vanu, ale nakonec to budeme muset řešit sprchou. Dá se vybrat kvalitní sprcha, která bude odolná proti poškrábání? Dominika | 12.2.2022 01:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak zařídit menší koupelnu?Sprchová vanička, která bude odolná proti poškrábání, se vybrat dá. Vím to z vlastní zkušenosti, protože jsem to řešila dva roky zpátky. Měla jsem doma 6 let starou sprchu, která byla neuvěřitelně doškrábaná. Nešlo to už ani pořádně vyčistit. Proto jsem hledala sprchovou vaničku, která bude proti tomuto odolná, a narazila jsem na výrobky od německého výrobce Kaldewei, která si vyrábí vlastní smalt a z toho pak dělá výrobky, na které dává prodlouženou záruku 30 let.
Odpověď Alice | 13.2.2022 01:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak zařídit menší koupelnu?Kde se ty jejich výrobky dají vidět a koupit?
Odpověď Dominika | 15.2.2022 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak zařídit menší koupelnu?V každém větším koupelnovém centru, jsou to běžně dostupné věci. Já pokud mohu radit, tak jsem vybrala sprchovou vaničku do úrovně podlahy https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/nexsys/
Odpověď |