| Dárek pro 8 letého synovce - diskuze na toto téma |
Můžete mi prosím někdo poradit s výběrem dárku pro synovce, který má rád hlavolamy a takové? Strašně ho fascinovala i rubikova kostka. Tak něco takového podobného? Lenka | 6.2.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro 8 letého synovceHledala jsem také dárek pro mého vnuka, chtěla jsem také něco tvořivého co by neznal a neměl doma. Narazila jsem při hledání na magnetické kuličky, které se dají skládat do různých tvarů. Hodně si s tím vyhraje a nebylo to ani drahé. Odpověď Alena | 9.2.2022 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro 8 letého synovceKde se ty magnetické kuličky dají koupit? Asi bych se na to i podívala, protože to zní opravdu zajímavě. Odpověď Lenka | 12.2.2022 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro 8 letého synovcePodívat se určitě můžete, a to na stránkách https://www.nc.cz/neocube-original-5mm-bez-sacku_d39629.html je to opravdu perfektní zábava i pro dospělé. Jen ne pro úplně malé děti skrz malé kuličky. Najdete tam i video, co všechno se z toho dá poskládat. Odpověď |