Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Nabroušení nožů z kvalitní oceli

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  dmGNm   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nabroušení nožů z kvalitní oceli - diskuze na toto téma
Hodně jsem před 6 lety, když jsem vybavovala nově kuchyň, investovala do nožů. Chci se zeptat, kde se dají nabrousit nože z kvalitní oceli?

Pavlína | 8.2.2022 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabroušení nožů z kvalitní oceli
Dlouho jsem přemýšlela, kam své nože dám nabrousit. Mám je již několik let a strašně jsem si na ně zvykla. Proto jsem potřebovala najít někoho, kdo je nabrousí a nezničí. Po delším hledání jsem našla firmu, kde se dá objednat broušení tak, že vám pošlou obálku, do které nože naskládáte. Mají tam k tomu i ochranné prvky, takže tam nože dle návodu zabalíte a pošlete jim je zpět na broušení. Jakmile to mají hotové, tak je dají do obálky a pošlou nabroušené zpět. Mám nože zase ostré jako žiletky, které bez problémů zvládnou i list papíru překrojit.

Odpověď
Jiřina | 9.2.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nabroušení nožů z kvalitní oceli
Tak jak to popisujete, tak to zní opravdu jednoduše, u které firmy jste si ty nože nechala brousit?

Odpověď
Pavlína | 12.2.2022 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nabroušení nožů z kvalitní oceli
Ono to nejen zní jednoduše, ono je to naprosto jednoduché. Stačí si na stránkách https://www.ostraposta.cz/ objednat obálku, do které nože naskládáte a pošlete jim to zpět. Není na tom co pokazit a nože tak můžete mít zase opravdu perfektně ostré.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné