| Nosítko na miminko - diskuze na toto téma |
Používáte hodně nosítko u dítěte? A dá se nosítko používat hned od narození? Hodně uvažujeme s manželem o jeho pořízení, ale pořád nevíme dle čeho se rozhodnout.
Žaneta | 8.2.2022 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítko na miminko Na to ho koupit pak budete mít také času dost. Já jsem ho kupovala asi ve dvou měsících, kdy jsem chtěla doma také něco udělat. Dám si tam malinkou a mám volné ruce. Ona je tam spokojená a je na mě nalepená, takže pořád v teple. Odpověď Katka | 9.2.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nosítko na miminko Jak těžké je do toho malou dát? Zvládáte to bez potíží sama nebo je potřeba k tomu nějaká asistence? Odpověď Žaneta | 12.2.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nosítko na miminko Já jsem vybrala pro svoji malou tohle nádherné nosítko https://rischino-nositka.cz/rostouci-ergonomicke-nositko-flexible/wildlife-latte-flexible-novinka/ , které je vyrobeno z ergonomické česané bavlny. Výhodou nosítka je, že ho můžete opravdu nastavit tak, aby dítě podepíralo tak jak je potřeba. Odpověď Andrea Dobrocká | 7.4.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítko na miminko Nejlépe je nosítko před zakoupením vyzkoušet.
Ideálně, když ti vysvětlí jak nosítko správně nastavit poradkyně. Mně to moc pomohlo. Poradila mi také s výběrem. Já jsem se nakonec rozhodla pro Rischino Flexible. Sedí skvěle. Odpověď |