| Elektrické spotřebiče do domácnosti - diskuze na toto téma |
Můžete mi poradit, jestli bych měla nějak řešit značku spotřebičů do domácnosti? Nebo se dá orientovat jen dle ceny? Linda | 14.2.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektrické spotřebiče do domácnostiNa cenu bych se až tak nedívala a spíš bych koukala na recenze. Když jsem sháněla smoothie mixér a pračku, tak jsem hledala podle hodnocení a díky tomu jsem se dostala k oravě :) Odpověď Markéta | 15.2.2022 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektrické spotřebiče do domácnostiJá jsem u spotřebičů řešila hlavně jejich cenu a spotřebu, tedy jejich náklady. Vybírala jsem z elektra, kde jsem měla vše doručené během pár dnů. Bylo to pro nás dost důležité při vybavování domu. Odpověď Jana | 16.2.2022 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiOdkud nakupujete? Když máte dobrou zkušenost s doručením? Odpověď Markéta | 18.2.2022 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiJestli chcete koupit kvalitní elektro za dobrou cenu, na které nebudete muset ani dlouho čekat, tak doporučuji se podívat na https://www.okay.cz/ Co jsem tam kdy objednávala, tak jsem měla rychle doma, takže moje zkušenosti jsou dobré. Odpověď Zuzka | 6.3.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektrické spotřebiče do domácnostiAhoj, já jsem věrná jedné značce. A co se týká domácích spotřebičů, tak ty nakupuju na https://www.orava.eu/cz/cs. Ten shop je super a kvalita TOP. Už jsem se několikrát přesvědčila :) Odpověď Maša | 29.3.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektrické spotřebiče do domácnostiNejradši vybírám na okay.cz
Odpověď Terka | 30.3.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiU nich vždycky vyberu, mají dobrý ceny a servis
Odpověď Maša | 31.3.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiJojo taky mi přijde
Odpověď Radka | 21.4.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiTaky od nich rádi objednáváme. Nikdy nebyl s ničím problém a maj dobrý akce..
Odpověď Marika | 26.4.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektrické spotřebiče do domácnostiA od koho máte pračku?
Odpověď Anita | 28.4.2022 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiMy máme boschku, objednávali jsme taky na okay
Odpověď Marika | 29.4.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiDíky za odpověď
Odpověď Anita | 30.4.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Elektrické spotřebiče do domácnostiNení zač, tak dobře vyber ;)
Odpověď |