Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro ženu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  JjeJR   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro ženu - diskuze na toto téma
Dobrý den, dáte mi doporučení na dárek pro ženu? Přítelova maminka bude mít kulaté narozeniny a já vůbec netuším, co jí koupit.

Emma | 19.2.2022 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ženu
Zdravím, za mě doporučuji koupit hezký stříbrný šperk, to vždycky potěší :)

Odpověď
Romana | 22.2.2022 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro ženu
Krásné stříbrné šperky mají na e-shopu Iocel, doporučuji mrknout. Mají i krásné sady, to by bylo jako dárek ideální. Za mě bych do čísla nešla, jestli je paní ve věku, mohlo by se jí to dotknout.

Odpověď
Anita | 20.2.2022 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ženu
Jestli má kulatiny, tak bych jí určitě nechala udělat nějaké tričko s tímto číslem na památku ;) když se podíváš na fajntricko.cz tak tam jich mají dost na výběr.

Odpověď
Hela | 24.2.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý večer, prosím Vás myslíte, že by ženu - starší potěšilo mít věk na tričku? No to asi ne!! To můžete koupit 18 leté slečně, ne starší tchýni!!

Odpověď
Anita | 2.3.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek pro ženu
Jelikož je má tchýně smysl pro humor a ta trička s nápisy co mají jsou dobře pojatá, tak je to určitě super nápad. Díky bohu není konzerva ;). Každý stárne a kdo se za věk stydí, tak by se měl zamyslet.

Odpověď
Jana | 24.2.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ženu
Určitě nekupujte nic s číslem - pro starší ženu se to rozhodně nehodí! Šperkem jí uděláte určitě radost - mají krásné náušnice i sady šperků na iocel, určitě u nich vyberete.

Odpověď
Pavlína | 27.2.2022 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím, šperk je super dárek a potěší každou ženu :) Navíc mají na Iocel fakt velký výběr a šperky mají krásné.

Odpověď
Heneka | 25.2.2022 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ženu
Ahoj, když jsem měla, docela před nedávnem, narozeniny já, přála jsem si od svého manžela kvalitní sluneční brýle s kvalitním pouzdrem a hadříkem na sklíčka. Nakonec mi pořídil jedny tady: https://www.hotovebryle.cz/. Musím říct, že vybral krásné brýle, které mi navíc poměrně sluší. Mám dost kulatý obličej, takže pro mě není jednoduché vybrat slušivé brýle a to se mu podařilo! :-)

Odpověď
Káťa | 25.2.2022 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ženu
V poslední době se mi osvědčilo dávat zážitky. Naposledy jsem dala taťkovi poukaz do brainfaq na únikovou hru a takové nadšení jsem nečekala.

Odpověď
Iveta | 28.7.2022 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ženu
Já jsem pro svoji sestru na narozeniny kupovala pěkné chytré hodinky, které jsou elegantní a hodí se i do společnosti https://www.armodd.cz/armodd-candywatch-crystal-2-stribrna/ Sestra z nich byla nadšená, perfektní dárek k 30 narozeninám.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné