| Jak a kde sjednat výhodné životní pojištění? - diskuze na toto téma |
Máte v poslední době někdo za sebou zkušenost se sjednáváním životního pojištění? Ve které pojišťovně se dá sjednat pojištění výhodně? Michala | 21.2.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak a kde sjednat výhodné životní pojištění? Nechala jsem na tom opravdu hodně času a nechala jsem si udělat nabídky pojištění ve více pojišťovnách. Nakonec mi to ale nedalo a podívala jsem se ještě na srovnávač pojištění online, kde jsem našla výhodnější nabídku a pojištění jsem nakonec sjednávala online. Odpověď Iveta Melkova | 22.2.2022 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak a kde sjednat výhodné životní pojištění? Opravdu jste na srovnávači pojištění našla výhodnější nabídku, než když jste šla osobně na pojišťovny? Na kterém srovnávači pojištění jste nabídky hledala? Jak funguje sjednání online? Odpověď Michala | 24.2.2022 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak a kde sjednat výhodné životní pojištění? Ano opravdu. Ono bude asi nejlepší, když se na to sama podíváte a pojištění si tam případně zkusíte sama sjednat. Podívejte se na stránky https://www.klik.cz/ Hned na úvodní stránce si vyberte pojištění, které chcete srovnat. Pak budete mít možnost si ho případně rovnou i sjednat. Místo podepsání pojišťovací smlouvy pak slouží zaplacení přes bankovní účet. Odpověď |