Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Proteiny

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  gMRx   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Proteiny - diskuze na toto téma
Ahoj, jaké proteiny mám začít brát? nebo s kým se o tom poradit?

Aneta | 2.8.2017 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteiny
Záleží co cvičíš a co od toho čekáš, zkus se mrknout tady https://www.fitness4u.cz/proteiny/, mají velký výběr proteinů :-)

Odpověď
Martina | 3.8.2017 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Proteiny
Ten obchod znám, má pobočku u nás ve Zlíně, kdysi jsem si tam kupovala oblečení do posilovny

Odpověď
Patrik | 4.8.2017 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Proteiny
Já u nich kupuji aminokyselina a proteiny, máme je v Uherském Brodě

Odpověď
Broňa | 14.11.2017 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest svalů
Vím že to není k tématu o proteinech ale chci se zeptat zda bere někdo nějaké léky na bolest svalů a jaké? Nejlépe pokud možno aby to šlo na vydání bez receptu,k lékaři se mi stím nechce...

Odpověď
Janka | 17.11.2017 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolest svalů
Jestli nechcete nic na předpis tak já mám fakt dobrou zkušenost s tobolkama flexiharpan.Je to čistě rostlinný produkt a když sem měla problémy s kloubama nebo se svalama tak jsem to brala a mě to pomáhalo

Odpověď
Broňa | 22.11.2017 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bolest svalů
No zkusit to můžu, a koupit to jde v každé lékárně?

Odpověď
Janka | 24.11.2017 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bolest svalů
Ano ano koupit by to mělo jít v každé lékárně www.flexiharpan.cz/

Odpověď
Broňa | 26.11.2017 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Bolest svalů
Tak to jsem moc ráda, hned zítra pro ty tobolky zajdu do lékárny:)

Odpověď
Eliška | 28.11.2017 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteiny
Užívala jsem flexiharpan a mě to hodně ulevilo od bolesti kloubů teda,teď ty kapsle neberu ale mám je doma v zásobě

Odpověď
Marika | 30.11.2017 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho se můžou ty arko kapsle brát vkuse?

Odpověď
| 7.12.2017 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Eliška | 7.12.2017 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkuste si o těch kapslích něco přečíst nebo se optat v lékárně www.flexiharpan.cz/

Odpověď
Violet | 9.8.2020 07:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteiny
Ahoj, já se o proteiny také začínám teprve zajímat. Doporučuji přečíst článek na www.testino.cz/proteiny , je v něm spousta užitečných informací a srovnání některých proteinů. Mně, jako úplnému začátečníkovi, dal článek hodně nových informací :-) . Zkouším Prom-IN Essential CFM Evolution a jsem zvědavá, co se mnou udělá :-) .

Odpověď
Sandra | 26.5.2021 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteiny
Co proteiny, myslíte, že k něčemu jsou ? Někdo je totiž chválí někdo na ně nadává, tak by mě zajímal nějaký rozumný názor a vysvětlení od někoho, kdo tomu rozumí :)

Odpověď
Majka | 2.6.2021 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě, hlavně když člověk drží nějaký režim nebo posiluje, tak bych ho do jídelníčku určitě zařadila :)

Odpověď
Sandra | 9.6.2021 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě by spíš zajímalo jestli je jedno jaký koupím nebo se tam liší hodně to složení ?

Odpověď
Jitka | 27.6.2021 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Proteiny
Poslední půlrok jsem se naučila bílkoviny doplňovat díky hmyzu. Ze začátku jsem cukala, ale ta chuť naprosto předčila mé očekávání.

Odpověď
Radí | 3.7.2021 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Proteiny
Jak je na tom chuťově taková kobylka nebo červ ?

Odpověď
Jitka | 4.7.2021 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Proteiny
Kobylku jsem ještě neměla, protože mi hrozně zachutnali cvrčci a mouční červi :) kdyby tě o tom zajímalo víc, tak mrkni tady na ty stránky :) https://crickeaters.cz/kategorie-produktu/cely-hmyz/

Odpověď
Radi | 17.7.2021 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proteiny
Taky jsem dala na doporučení a koupila si prvně cvrčky a ti mi teda chutnali moc. Koupila jsem si jak ty natural, tak ty v tom medu a to je fakt lahoda.

Odpověď
Andy | 31.7.2021 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proteiny
K čemu by jste přirovnali chuťově chuť cvrčka ? Hrozně ráda bych je vyzkoušela a byla bych předtím ráda v obraze, na jakou chuť se připravit. Nebo je lepší si vzít ty ochucené co na crickeaters mají ?

Odpověď
Radi | 3.8.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proteiny
Řekla bych, že se to nedá úplně specifikovat, je to opravdu jemná chuť a myslím, že až je ochutnáš budeš mile překvapená.

Odpověď
Majka | 6.7.2021 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Proteiny
Samozřejmě, že je tam to složení úplně jiné, když jde o rostlinný protein :) schválně se podívej na Bohemia olej třeba na takový makový protein, to složení tam mají rozepsané ;)

Odpověď
Vojta | 30.7.2021 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Proteiny
Chtěl jsem si rychle vyrýsovat postavu a zkoušel jsem různé doplňky. V podstatě mi to vysálo peněženku a užitek žádný. Proto jsem se rozhodnul to udělat poctivě a začal jsem opravdu makat. Potom jsem si v posilovně v Kladně https://www.fitkokladno.cz/ zaplatil osobního trenéra, který tomu dal opravdu smysl a já mám konečně postavu, jakou jsem chtěl mít

Odpověď
Tomáš | 25.2.2022 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteiny
Tak protein je taková úplně základní výživa. Sám beru už dlouho a výsledky už začínají být vidět. Co se konkrétní značky nebo produktu týče, tak mně hodně vyhovují ty od Herbalife. Teď mám doma tento https://www.herbalife.cz/produkty/1436-h24-rebuild-endurance-vanilka-1000g/ a musím říct, že ten je zatím asi nejchutnější z těch, co jsem měl možnost vyzkoušet.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné