| MS kalhotky - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, kde kupujete MS kalhotky? Kde mají dobrou nabídku a taky nějaké info k těm kalhotkám? Díky moc. Diana | 22.2.2022 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyDle mě mají nejširší nabídku jak značek kalhotek, tak i střihů na www.maluna.cz. Ohledně informací se ptej přesněji jinak dost toho máš potom napsaného u samotných kalhotek :) Odpověď Marika | 11.3.2022 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyA značku je jednou jakou vyberu nebo jsou na tom některé líp co se týče kvality ? Odpověď Karolka | 21.3.2022 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyAhoj, ty kalhotky se kupují podle toho, na jak silnou MS je chceš. Já používám ty pro normální MS, tyto https://www.maluna.cz/menstruacni-kalhotky/love-luna-menstruacni-kalhotky-full/ a ty mi sedí perfektně. Odpověď Marika | 22.3.2022 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MS kalhotkyKdyž si vezmu ty na tu silnější menstruaci, tak nemůže se stát, že začnou zapáchat ? Odpověď Karolka | 29.3.2022 06:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MS kalhotkyJelikož ty na silnější absorpci taky mám, tak zapáchat určitě nebudou, to nemusíš mít vůbec strach ;) Odpověď Evča | 18.4.2022 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MS kalhotkyTaky do této metody nejspíš půjdu, ale ještě se zeptám jakým způsobem se udržují ? Nebo takhle, jak ta výměna probíhá v praxi ? Třeba, když jste v práci a musíte si ty kalhotky vyměnit, tak ty co máte na sobě dáváte do čeho ? Odpověď Karolka | 27.4.2022 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MS kalhotkyJsou na to takové speciální pytlíky :) když si projdeš stránky maluny, tak tam mají sáčky na kalíšky, tak ten jsem si já koupila na kalhotky :) Odpověď Sára | 19.5.2022 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyJsou spolehlivé i na sport? Většinou během ms necvičím, protože mi to je s tampónem nepohodlné, tak přemýšlím, že bych zkusila něco jiného. Odpověď |