Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Kde koupím MS kalhotky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  SQTTC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde koupím MS kalhotky - diskuze na toto téma
Ahoooj :) Holky, je tu někdo, kdo při MS používá kalíšek? Jak jste s totou formou pomůcky spokojeny? A kde ho kupujete? Kde mají hezkou, širokou a hlavně kvalitní nabídku? A na co se mám při výběru zaměřit?

Miriam | 22.2.2022 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupím MS kalhotky
Při výběru je dávat pozor na velikost, ta je nejdůležitější. Podívej se na eshop maluna.cz nabízí nejrůznější menstruační pomůcky a mají tam i široký výběr kalíšků.

Odpověď
Anet | 10.3.2022 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupím MS kalhotky
Já jsem spoko s ms kalhotkami, konktrétně tady s tou značkou https://www.maluna.cz/menstruacni-kalhotky:love-luna/

Odpověď
Simona | 22.3.2022 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupím MS kalhotky
Na co bych si holky měla dát při výběru pozor ?

Odpověď
Anet | 29.3.2022 06:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde koupím MS kalhotky
Podle mě určitě na to, aby sis pořídila správnou velikost. Rozhodně nebrat větší, ale takové, aby ti přesně sedly a pak taky vybrat takovou absorpci, která bude dostačující :)

Odpověď
Radka | 18.4.2022 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde koupím MS kalhotky
Všechny menstruační kalhotky co mám, tak mám ze stránek maluny a díky tomu jejich návodu mi všechny perfektně padnou. Stačí se fakt držet toho co tam píší a znát dobře svůj cyklus, protože na základě toho kalhotky vybíráš ;)

Odpověď
Martina | 19.12.2024 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupím MS kalhotky
Dřív jsem si menstruační cyklus hlídala jen přibližně, ale s příchodem chytrých hodinek se to změnilo. Pořídila jsem si https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které mají funkci menstruačního kalendáře, a jsem nadšená. Hodinky mě pravidelně informují o nadcházejících dnech a já mám konečně jasno. Navíc je skvělé, že sledují i další zdravotní údaje, což mi v těchto dnech pomáhá hlídat si kondici a regeneraci. Jsou stylové, pohodlné a opravdu užitečné.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné