| Detoxikace těla - diskuze na toto téma |
Zdravím, byla jsem teď skoro rok nemocná a brala jsem hodně léků - poradíte jak tělo očistit a detoxikovat? Bára | 3.3.2022 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detoxikace tělaJednoznačně doporučuji https://www.benu.cz/naturevia-ostropestrec-forte-cps-120 Na detox a pročištění těla je nejlepší, kupuju ho pravidelně už několik let. Odpověď Marika | 8.3.2022 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detoxikace tělaVýborný na detox je Ostropestřec forte, jak psala Bára. Na imunitu ale doporučuji Imunohelp nebo vitamín D, vše samozřejmě od ověřené značky Naturevia. Odpověď Alice | 5.3.2022 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detoxikace tělaNa co je ten detox přesně dobrý ? Není i něco v tekuté formě ? Pilulek už jsem se nabrala dost :/ Odpověď Mirka | 6.3.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detoxikace tělaPokud by ti vyhovovaly čaje, tak doporučuju ty bylinné od altaherby. Odpověď Adéla | 15.3.2022 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detoxikace tělaMrkni na to, co má rosenpharma. Mají přímo detoxikační sadu, kde jsou produkty, které se užívají jak vnitřně, tak zevně :) Odpověď Adi | 30.3.2022 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detoxikace tělaNejlepší jsou přírodní doplňky stravy
Odpověď Simona | 31.3.2022 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detoxikace tělaTo je pravda, kvalitní má vitaslife.cz
Odpověď |