Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Orální sex

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  vRuFJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Orální sex - diskuze na toto téma
Holky, jak jste na tom se sexem? Jako myslím tím, zda játe rády orální sex...? Já vím, je to choulostivé, ale na netu jsem našla simulátory orální sexu - https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/simulatory-oralniho-sexu Já ho miluju a tohle by moho být příjemné zpestření. Nemáte některá s tímto zkušenosti? Jaké to je?

Adéla | 9.3.2022 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orální sex
Pokud bez orálního sexu nemůžeš být, tak proč ne, náhrada je to super nicméně já mám radši zcela něco jiného ;). Takový womanizer nebo satisfyer, které fungují na principu sání, tak mi přijdou mnohem lepší.

Odpověď
Klára | 23.7.2023 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orální sex
U nás je orální sex jediným způsobem, jak ho manželovi dokáži postavit tak, aby byl připravený k souloži. Máte to takhle taky doma? Fungují pak v takovém případě tablety na erekci nebo ten problém může být jinde?

Odpověď
Linda | 25.7.2023 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Orální sex
Též to u nás bylo stejné a musím říct, že ze začátku mi to tak nějak nevadilo. Postupem času už to ale nebylo moc příjemné, protože jsem prostě věděla, že mě to bude čekat vždy. No prostě jsem se pak už naštvala a koupila jsem mu prášky na erekci. Od té doby spolu zase spíme bez problémů a přijde mi, že i o dost déle vydrží

Odpověď
Klára | 26.7.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Orální sex
No mě už asi ani nic jiného taky nezbyde než se naštvat a koupit mu taky prášky, které mu ho dokáží postavit. Jaké jste mu vybrala?

Odpověď
Linda | 27.7.2023 05:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Orální sex
Tak potom vám mohu alespoň trochu poradit. Vyzkoušejte prášky na erekci https://www.supererekce.cz/3-lang Uvidíte, že si zase začnete užívat pořádně vzrušující večery a váš vztah bude zase spokojený.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné