| Dobrá kosmetika na vrásky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jakou kosmetiku na vrásky doporučíte, poradíte dobrou a kvalitní značku? Alice | 8.3.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vráskyNemáte zkušenost i s bio kosmetikou ? Ráda bych ji vyzkoušela, protože mám docela dost velké problémy s pletí dočetla jsem se že právě bio kosmetika by mi mohla pomoct vzhledem ke složení. Odpověď Silva | 16.3.2022 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá kosmetika na vráskyPoužívám make-up Nui, je hezky krycí za super cenu se super složení. Nechám ti tady na něj odkaz. Mají i vzorečky, tak doporučuju vyzkoušet https://www.wereco.store/p/nui-tekuty-make-up-odstin-matao-02 Odpověď Alice | 28.3.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobrá kosmetika na vráskyTak to je bezva, koukala jsem, že mají i vzorečky, tak jsem zvědavá jestli s ním budu taky tak spokojená. Zamlouvá se mi toho od nich víc. Máš vyzkoušené ještě něco ? Odpověď Silva | 7.4.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dobrá kosmetika na vráskyZ té dekorativky toho mám víc. Co stojí vyzkoušet je ten krycí korektor a co miluju je ten multifunkční rozjasňovač :) Odpověď Dana | 10.3.2022 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vráskySkvělá je kosmetika Iuvenio. Má výborné složení, sedí i mě na hodně citlivou pleť a hlavně je účinná na vrásky. Zabírá víc než jiné a mnohem dražší značky. Odpověď Hana | 13.3.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá kosmetika na vráskyDěkuji za doporučení na Iuvenio, poradíte ještě, kde bych našla jejich produkty a mohla je i objednat? Kde značku kupujete Vy? Odpověď Dana | 15.3.2022 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobrá kosmetika na vráskyJá jejich produkty objednávám přímo na stránkách značky Iuvenio, tady máte rovnou odkaz https://www.iuvenio.com/ Odpověď Michel | 19.3.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vráskyZ pleťové kosmetiky na vrásky jsem toho vyzkoušela tolik, že se mi ani nechce sčítat ty ceny kolik mě to stálo a bohužel nic z toho mě vrásek nezbavilo, takže jsem se rozhodla investovat do ošetření, které na mě bude vidět i když jsem dřív byla docela dost proti těmto zákrokům. Odpověď Radka | 20.3.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá kosmetika na vráskyIuvenio opravdu funguje! Doporučuji zkusit jejich sérum na vrásky NANO, to je výborné a je na pleti hned vidět zlepšení. Ale mají i ostatní produkty super a značka není ani drahá. Odpověď |