| Dostatek vitamínu C - diskuze na toto téma |
Dobrý den, stále mi vrtá hlavou, zda se dá poznat jestli má tělo dostatek vitamínu C? A případně jakým způsobem? Chtěl bych se starat dobře o svoji imunitu, ale s vitamínem C mi to pořád tak nějak není jasné. Lenka | 23.3.2022 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dostatek vitamínu CVe většině případů má tělo vitamínu C nedostatek, protože ho nedokáže z běžné stravy přijmout. Proto jsem chtěla začít kupovat doplněk stravy, aby moje tělo mělo vitamínu C dost. Našla jsem přípravek s lipozomálním vstřebáváním, který měl u sebe i testovací proužky, díky kterým se na dostatek nebo nedostatek vitamínu C můžete otestovat. Odpověď Martina | 24.3.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dostatek vitamínu C Přípravek s lipozomálním vstřebáváním znamená co přesně prosím? Co bych si pod tím měla představit a kde jste ho kupovala? Odpověď Lenka | 26.3.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dostatek vitamínu CDíky lipozomálnímu vstřebávání dokáže vaše tělo přijmou daleko větší množství vitamínu C. Podívejte se přímo na tento doplněk stravy, který si objednávám https://www.mj-krasazdravi.cz/lipo-c-askor-forte/?variantId=179753 Můžete ho koupit v každé lékárně. Perfektní jsou opravdu i ty testovací proužky, díky kterám můžete zjistit, jak na tom vlastně s vitamínem C jste. Odpověď |