| IVF Zlín - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nepodstoupil jste někdo IVF na klinice IVF Zlín? Doporučily byste mi kliniku? Majka | 19.3.2022 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF ZlínZdravím, já jsem před dvěma roky IVF na klinice ve Zlíně podstoupila a kliniku 100% doporučuji. Jsou profesionální, mají vysokou úspěšnost a mě se zadařilo u nich hned napoprvé. Teď máme skoro ročního syna :) Odpověď Iva | 24.3.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF ZlínNás tam čeká v nejbližší době IVF. Kliniku zatím můžu vřele doporučit - všechno nám krásně vysvětlili, mají super vybavení a hlavně mají velkou úspěšnost. Odpověď Ella | 25.3.2022 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF ZlínHolky, klinika je super. Navíc mají skvělý přístup a jsou to fakt profesionálové. Já mám s https://www.ivf-zlin.cz/ jen tu nejlepší zkušenost a vřele ji doporučuji. Odpověď Iva | 28.3.2022 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF ZlínMohla bych se zeptat na kolikátý pokus se zadařilo a jestli vůbec ? Odpověď Ella | 22.4.2022 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVF ZlínPodařil se hned první pokus takže koncem září čekáme děvčátko :) Odpověď |