Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní káva

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  cqtHx   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní káva - diskuze na toto téma
Holky, jaký způsob přípravy kávy máte nejraději? A pokud někdo preferuje kávu z čerstvých zrn, tak kde je kupujete? Víte co, můj chlap miluje kávu. Čerstvě praženou, takže bych mu ráda udělala nějaký balíček k výročí. Doporučíte lahodnou kávu?

Míša | 27.3.2022 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
Mě by zase zajímalo do čeho si kávu připravujete ? Doteď jsem pila kávu z hrníčku, ale co jsem byla u kamarádky, tak mi nedají spát ty její skleničky v které nám kávu podávala, tak přemýšlím jestli si je taky nepořídit nebo je to blbé ?

Odpověď
Laura | 12.4.2022 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní káva
Zamilovala jsem si dvoustěnné sklenice, takže jsem si koupila komplet sadu, ale mají tam i spoustu dalších hrníčků a skleniček ať už skleněných nebo porcelánových, tak koukni na bakly.cz

Odpověď
Kateřina | 30.3.2022 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
No mně překvapivě začala chutnat káva zrnková, takže uvažuju o kávovaru. je značka, kterou by jste mi doporučili ?

Odpověď
Adéla | 3.4.2022 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sestra má pákový kávovar od oravi a taky bych chtěla takovou malou šikovnou mašinku :) asi záleží jaké máš požadavky a jestli koukáš i na design ? :)

Odpověď
Kateřina | 14.4.2022 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní káva
Dívala jsem se co mají a tento by mi určitě stačil https://www.orava.eu/cz/cs/pakovy-espresso-kavovar-es-300?search_query=kavovar&results=1

Odpověď
Ronda | 4.4.2022 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
Podívej se nabídku pražírny https://www.johnnycoffee.cz. Mají neskutečnou kávu. Fakt lahodnou. My si doma na lahodnou kávu opravdu potrpíme a tato nám přirostla k srdci. Nejlepší, co jsme kdy měli.

Odpověď
Vikky | 18.4.2022 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem se na tu kávu dívala a nabídka fakt super. Jakou kávu bys od nich doporučila? A měla bych ještě dotaz na ten jejich baristický kurz... Byla jste některá?

Odpověď
Elza | 25.4.2022 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
To se těžko radí, každýmu chutná něco jinýho :) Ale mrkni sem https://www.johnnycoffee.cz/ochutnavkove-sety. Tady mají ochutnávkové sety, tak ty bys mohla zkusit, hm? :)

Odpověď
Mirka | 27.4.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
Ahoj, výbornou zkušenost mám s kurzem od https://www.johnnycoffee.cz/info/kurz. Je to řekla bych docela zážitkový kurz :) Je v rámci toho i prohlídka pražírny. To je hodně zajímavé :)

Odpověď
Brandy | 24.5.2022 08:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mirko a ty jsi na to jejich zážitkovém kurzu byla? Já zrovna baristický kurz vybírám pro taťku. On miluje kávu, bude mít narozky, tak myslím, že tohle by mu udělalo radost :)

Odpověď
Dušana | 1.6.2022 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj holky, já jsem na zážitkové baristickém kurzu od johnnycoffee.cz byla a musím říct, že to byla paráda. Moc jsem si to užila. Nakonec jsem dostala certifikát, to bylo milý :) Trvá asi 5 hodin a celou dobu je to fakt zábava :)

Odpověď
Majka | 21.6.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kvalitní káva
Hele a kdy ty kurzy pořádají? Já jsem se dívala na jejich web a tuto informaci jsem nenašla :(

Odpověď
Madla | 27.6.2022 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
Ahoj, já jsem zážitkový barististický kurz od johnnycoffee.cz dostala od našich a super :) Byla jsem nadšená. Mám doma zarámovaný i certifikát :) A co se týká termínů, tak já jsem si ho domlouvala přes mail. Jsou hodně příjemní a snaží se vyjít vstříc :)

Odpověď
Hanka | 20.7.2022 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha, to je super. Takže normálně si ten zážitkový kurz koupím a pak jim napíšu mail a na termínu konání se domluvíme? Kolik vás tam bylo? :)

Odpověď
Danka | 25.7.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, já jsem to přesně tak udělala. I když, já jsem se napřed pídila po termínech, abych věděla, že nám bude sedět. Ale nemusela jsem, oni jsou super, určitě by ve všem vyšli vstříc :)

Odpověď
Barka | 18.8.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní káva
Super, tak jsem to tak udělala a byli moc milí. Nabídli mi tři termíny konání toho zážitkového baristického kurzu, takže nebyl problém si vybrat :)

Odpověď
Markéta | 30.8.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je velkorysé, to už se termín dá v pohodě vybrat :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné