Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Unavené oči - modré světlo

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jmoFs   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Unavené oči - modré světlo - diskuze na toto téma
Zdravím, co se Vám prosím osvědčilo na unavené oči od modrého světla kromě kapek? Ty mi nevyhovují.

Martina | 24.3.2022 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Unavené oči - modré světlo
Zdravím, výborný je Optivizin Blue od Naturevia. Mě taky kapky do očí nevyhovují, ale tyto kapsle jsou výborné a fungují jak mají.

Odpověď
Helena | 27.3.2022 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Unavené oči - modré světlo
Taky se mi Optivizin osvědčil, objednávám ho tady https://www.lekarna.cz/naturevia-optivizin-blue-60-kapsli/

Odpověď
Janička | 14.1.2023 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Unavené oči - modré světlo
No divili byste se, jak velký to má ve skutečnosti vliv. Modré světlo je fakt prevít. A hlavně i v tom ohledu, že dneska máme všude kolem displeje, LCD a já nevím, co všechno. Proto doporučuji koupit domů teplé žárovky, respektive žárovky s teplým světlem od www.nejsvetla.cz/ , protože pak si nerozházíte cirkadiánní rytmy a jste v pohodě. Minimálně lépe spíte. :)

Odpověď
Lenka | 28.3.2022 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně proti modrému světlu byly doporučeny brýle, tak jsem si je pořídila. Čtu na ně čím dál víc kladného hodnocení, takže to určitě bude ku prospěchu.

Odpověď
Andrea | 15.4.2022 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Unavené oči - modré světlo
Mohla bych se zeptat kde sis je pořídila a na kolik tě přišly ?

Odpověď
Valounek | 28.3.2022 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pozor u těch brýlí na modré světlo... Spousta z nich jsou jen marketingové taháky. Spíš než do brýlí investujte do kvalitního osvětlení a žárovek. My jsme kupovali světla tady: https://www.ledtronics.cz/ A je pravda, že se mi s novými žárovkami a trochu jinak nastavenému svícení (nesvítíme tolik a nezapínáme celý lustr, ale třeba jenom půlku) lépe s manželem spíme. .)

Odpověď
Lenka | 9.11.2022 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To modré světlo opravdu dělá hodně. Sama jsem se o tom doma nedávno přesvědčila. Vyměnila jsem doma všechny žárovky za teplejší a musím říct, že například na spánek to má opravdu vliv. I na práci je to mnohem příjemnější. Přijde mi, že díky teplejšímu světlu i lépe vidím, což je pro mě také dost důležité, protože v poslední době se mi začal zrak hodně zhoršovat. Dokonce jsem byla nucena si z https://www.hotovebryle.cz/ koupit nové brýle.

Odpověď
Lucie | 17.10.2024 04:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Musím se přiznat, že jsem si dlouho nechtěla připustit, že můj zrak už není, co býval. Často jsem se nachytala, jak mhouřím oči při čtení drobného textu, nebo že už nepřečtu značky na ulici tak rychle jako dřív. Po delším váhání jsem se rozhodla pro návštěvu oční optiky https://www.doktorklain.cz/ a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, co jsem mohla udělat. Přišla jsem tam plná obav, ale hned po vstupu mě uvítala velmi milá atmosféra. Oční vyšetření proběhlo velmi profesionálně a trvalo dostatečně dlouho, aby mi vše podrobně vysvětlili. Nejvíce mě potěšilo, že po vyšetření mi okamžitě pomohli vybrat i vhodné brýle. Měli na mě čas, žádný spěch, a opravdu se věnovali výběru tak, aby mi seděly nejen skla, ale i obroučky. Cenově byly brýle velmi rozumné, což je dnes vzácnost. Kvalitní servis a krásný výběr brýlí – vřele doporučuji.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné