| prací prostředek - diskuze na toto téma |
Zakládám tuto diskuzi, protože jsem žádnou na tohle téma tady nenašla. Co prosím používáte na praní za prostředek, aby Vám prádlo zůstala dlouho vonět. Budu ráda za vaše doporučení :-D. Linda | 28.3.2022 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | prací prostředekJestli můžu, tak se připojím, ale já sháním zase prací přípravek, co je vhodný pro ekzematiky a bude právě bez parfemace :) Odpověď Adéla | 17.4.2022 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: prací prostředekJestli potřebuješ čistící přípravky bez parfemace, tak doporučuju značku Klar. Dostaneš ji na wereco.store mají tam jejich kompletní nabídku a přípravky to jsou opravdu kvalitní. Odpověď Běta | 29.3.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | prací prostředekZdravím já jsem objevila parfémy na praní a je to opravdu pecka, když peru, tak mi voní celý dům. Jsem maximálně spokojená! Odpověď Daniela | 31.3.2022 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: prací prostředekA co je to prosím za značku a kde se dá koupit? Odpověď Běta | 2.4.2022 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: prací prostředekDám ti sem rovnou odkaz https://www.puellavune.cz/ , nejlepší je si asi objednat vzorky, aby jsi zjistila co ti voní nejvíce. Já to tak udělala, ale musím říct, že mě voní všechny :-). Ještě Ti poradím, pokud si objednáš ty vzorečky, tak pak ten sáček rozstříhej na kousky a dej do vysavače, krásně ti to provoní byt. Odpověď |