| Účes - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chci si koupit clip in. Ale nevím, nevím... Kde mám vybrat? Shopu je celá řada? S jakým máte zkušenosti vy? A myslíte, že se dají clip in spolehlivě koupit i na netu? Simona | 29.3.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | ÚčesVlasy mám taky přes internet stejně tak jako moje kamarádky a všechny jsme spokojené. Co taky udělá dost je práce kadeřníka, na to si dávej taky pozor, kde si je necháš prodloužit ;) Odpověď Denča | 2.4.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ÚčesJaký eshop by si nám mohla doporučit ? Můžu se zeptat odkud jsi a kde sis vlasy nechávala dělat ? Odpověď Simona | 3.4.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ÚčesVlasy mám tady z toho eshopu clip vlasy levně a stejně tak i prodloužení je možné si nechat přes ně udělat :) Odpověď Denča | 14.4.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ÚčesObjednala jsem si nakonec tape-in vlásky https://www.clip-vlasy-levne.cz/vlasy-na-pasky-tape-tapex-tape-in-remy-aaa-60cm-evropskeho-typu/416-vlasy-pro-metodu-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-60cm… tak čekám až mi přijdou a kamarádka mi je bude nasazovat :) Odpověď |