| Barvení vlasů - diskuze na toto téma |
Kdo si barvíte vlasy doma, co se vám nejvíc osvědčilo za barvu? Předem děkuju za reakce :)
Nina | 1.4.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barvení vlasů Mám po letech barvení vlasů hodně zničené vlasy, používám kondicionér a masky ale nestačí to, co byste mi poradili? Koukala jsem na Clinical Hair & Health máte někdo zkušenost?
Odpověď Verča | 21.4.2022 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barvení vlasů Taky mám hodně zničený vlasy po letech odbarvování… :-/
Odpověď Kamila | 26.4.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barvení vlasů Já jsem u nich byla v Brně a určitě doporučuju tam zajít. Moc mi pomohli. Koukněte na https://www.clinicalhair.cz/ jsou ve více městech a mají tam hezky napsaný jak probíhá první vyšetření :)
Odpověď Nina | 28.4.2022 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Barvení vlasů Moc díky za reakci, za jak dlouho se ti to asi tak spravilo?
Odpověď Kamila | 29.4.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Barvení vlasů U mě to bylo tak na 2 měsíce, ale každý to má určitě jinak
Odpověď Nina | 30.4.2022 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Barvení vlasů Jasně super, děkuju za reakci
Odpověď Kamila | 29.5.2022 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Barvení vlasů Není zač, tak co zkusilas tam jít?
Odpověď |