Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Ketodiet?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  pVRBV   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ketodiet? - diskuze na toto téma
Jak se prosím tváříte na proteinové diety? Někdo je jejich zastáncem, někdo je nechce a ani by si je nepořídit. No, já nevím. Slibují výsledky. A líbí se mi jejich koncept. Třeba tahle dieta https://www.ketodiet.cz/jidelnicek-na-hubnuti/ je super. Máte s ní zkušenosti?

Petra | 31.3.2022 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
tato dieta je super:-) Znám i a držím :-) Byla mi moc doporučovaná od známých a kamarádek.. tak sem si říkala že ji vyzkouším, a je to to nejlepší co jsem mohla udělat:-) Opravdu doporučuju!

Odpověď
Denisa | 1.4.2022 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
Jaké jsou mezi těmi dietami rozdíly ?

Odpověď
Anežka | 3.4.2022 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ketodiet?
No řekla bych, že kromě názvů taky ve složení, protože konkrétně ketofit dieta má nejnižší obsah sacharidů v poměru s ostatními dietami.

Odpověď
Denisa | 13.4.2022 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Ketodiet?
Podařilo se mi na ni ukecat kamarádku, tak od příštího týdne začínáme. Včera mi přišel tady ten balíček https://www.ketofit.cz/produkt/keto-dieta-coko-balicek-4-tydny tak se už nemůžu dočkat :)

Odpověď
Pavla | 11.4.2022 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
Mám za sebou nupo dietu a dala jsem dolů za poměrně krátkou dobu necelých 10 kilo :). Není to nic hrozného, akorát to chce prostě dodržovat režim a mít pevnou vůli :).

Odpověď
Adéla | 27.6.2022 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
mě ketodiet opravdu moc pomohla, zredukovala jsem svoji váhu skoro bez námahy, jen je důležité si hlídat co jíte a držet se plánu :-)A co je hlavní svoji váhu si pořád držím :-) Opravdu bezva dieta:-)

Odpověď
Jája | 26.7.2022 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
Já konkrétně s touto dietou mám zkušenost a to jenom pozitivní :-) Opravdu skvělá dieta.. která opravdu funguje:-) Díky ní jsem zhubla na vysněnou váhu a i si ji umím udržet :-)Doporučuju všem kteří chtějí opravdu jednou pro vždy zatočit s kily navíc :-) Fakt!

Odpověď
Katka | 28.9.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
Já s touto dietou mám své zkušenosti a je opravdu dost dobrá, rozhodně to za to stojí ji vyzkoušet..

Odpověď
Daniela | 20.12.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
ketodiet.cz mi byla moc doporučovaná, kolegyně v práci ji také drží a jako jde opravdu vidět jak pěkně hubne,, asi je na čase si ji také objednat :-)

Odpověď
Denča | 27.6.2023 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet?
Zatím nemám..ale už ji mám objednanou protože mi ji doporučila kámoška co díky ní zhodila 10 kilo :-) Tak jsem si řekla že je na čase s tím taky něco dělat :-)) tak jsem zvědavá a nemužu se dočkat až mi dojde:-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné