| Nástup prvňáka do školy - výběr školní aktovky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, zvládnul by mi prosím někdo poradit, jak vybrat kvalitní školní aktovku do první třídy? Podle čeho se vybírá? Marta | 21.4.2022 00:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nástup prvňáka do školy - výběr školní aktovkyKupovala jsem pro syna do první třídy školní aktovku od české značky. Mají tam kategorie a najdete tam přímo aktovky vhodné od první třídy. Jsem spokojená s tím, že aktovka má dobře řešený zádový systém, který má popruhy tak, aby se aktovka dala pěkně dotáhnout přímo na záda dítěte. To zabraňuje, aby si dítě křivilo záda.
Odpověď Hanka | 22.4.2022 02:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nástup prvňáka do školy - výběr školní aktovkyKde jste aktovku vybírala?
Odpověď Marta | 24.4.2022 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nástup prvňáka do školy - výběr školní aktovkyVybrala jsem tuto pěknou školní aktovku https://www.baagl.cz/skolni-aktovka-ergo-tygr/ , která má zapínání na magnet, takže stačí jen otočit přezku a aktovka je otevřená. Na aktovce je také spousta reflexních prvků, takže když pak dítě někam jde, tak je pěkně vidět.
Odpověď |