Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Jak vybrat koupací sud na zahradu?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  SabQV   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak vybrat koupací sud na zahradu? - diskuze na toto téma
Dobrý den, když jsem byla na dovolené s manželem, tak jsem měla možnost se koupat v nádherném koupacím sudu a od té doby na to strašně ráda vzpomínám. Chtěla bych si ho pořídit domů na zahradu, máte ho někdo?

Michal Vláčil | 6.4.2022 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak vybrat koupací sud na zahradu?
Koupací sud je perfektní věc a jsem strašně rád, že jsem ho domů koupil. Hodně si ho s rodinou užíváme. Vybral jsem koupací sud od českého výrobce, který ho dělá s vnitřní nerezovou vložkou a venkovním dřevěném obložení. Koupací sud má vlastní kamna a je i izolovaný, aby v něm vydržela voda dlouho teplá.

Odpověď
Jana | 8.4.2022 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak vybrat koupací sud na zahradu?
Kolik jste za koupací sud zaplatil? Je to hodně drahé s tou nerezovou vnitřní vložkou a vlastními kamny?

Odpověď
Michal Vláčil | 9.4.2022 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak vybrat koupací sud na zahradu?
Koupací sud můžete koupit cca od 50 tisíc, ale cena je závislá od toho, jaké vybavení a příslušenství si ke koupacímu sudu vyberete a jakou velikost koupacího sudu si vyberete. Mohu doporučit se podívat na www.koupacisudy-bef.cz/ Já jsem u nich koupací sud vybíral a jsem velmi spokojený s jeho kvalitou.

Odpověď
Marta | 3.6.2023 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak vybrat koupací sud na zahradu?
To mi přijde dost o ničem. Lepší je vířivka a úplně nejlepší je bazén. V tom se děti alespoň vyblbnou a já ostatně taky :-D . V sudu můžeš jenom stát a co dál? Hlavně je to jenom pro jednoho. My jsme si vybírali vloni nový bazén a načerpali jsme spoustu informací ohledně jeho údržby atd. na https://www.bevedo.cz/napoveda/ , tak to s tím koupacím sudem ještě promysli.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné