| Zkušenosti s terapií červeným světlem - diskuze na toto téma |
Dobrý den, už jsem něco málo četla o terapii červeným světlem a chtěla bych se zeptat i na vaše zkušenosti. Pomohlo vám to k lepší energii a regeneraci? Helena | 19.4.2022 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s terapií červeným světlemNikdy bych si nemyslela, že mi může něco takového dodávat tolik energie. Koupila jsem si domů vlastní infračervený panel, který používám každé ráno pravidelně. Od toho, co jsem s tím začala, mám zase energii doma i v práci a radost ze života. Manžel ho používá také pro lepší regeneraci svalů po fitku a říká, že je daleko dříve zregenerovaný. Dokonce si svítí i na rozkrok a od té doby máme pravidelněji sex.
Odpověď Lucie | 20.4.2022 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenosti s terapií červeným světlemTo pomáhá i na pravidelnější sex?
Odpověď Helena | 21.4.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenosti s terapií červeným světlemPomáhá to chlapům k lepší sexuální výkonnosti, když si svítí na genitálie. Máme doma tento větší infračervený panel https://www.mitolight.cz/mito-light-expert-3-0/ . Doporučuji se pořádně podívat i na stránky, kde najdete o terapii červeným světlem spoustu informací. Je to velmi jednoduché na ovládání. Přemýšlím, že bych ho koupila i pro naši babičku, která moc nechodí ven na sluníčko.
Odpověď Galetta | 4.6.2025 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s terapií červeným světlemJako slyším o tom prvně, respektive doteď jsem o tom neslyšela, i když jako něco mi to říká. Osobně vliv světla na lidské tělo nezatracuji a logicky jsou prostě různé druhy světla. Fajn je třeba článek zde atlaso.cz/vliv-jarniho-svetla-na-spanek-jak-delsi-dny-ovlivnuji-nas-spankovy-rezim-%f0%9f%9b%8f%ef%b8%8f/ , který právě shrnuje to, jak funguje sluneční světlo a delší dny na lidský spánkový režim. Odpověď |