Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Prodej přes M&M Reality recenze

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ZDeZv   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodej přes M&M Reality recenze - diskuze na toto téma
Zdravím, jdu se poradit. Chystáme se k prodeji chaty, co mám po rodičích. Manžel mi furt tvrdí, že vzhledem k dnešní situaci, jak to má vysledovaný z internetu, tak že tu chatu s klidem prodáme sami a ještě určitě neproděláme. Jenže na druhou stranu mi zas kamarádka, s kterou jsem to probírala, nabídla možnost, že by řekla svému známému, co dělá pro M&M Reality a ten že by nám určitě pomohl s prodejem. Takže teďka nevím co z toho. Hlavní slovo mám já, protože je chata na mě. Určitě to nechci prodat pod cenou, ale taky s tím nechci mít zbytečný starosti, už tak jich mám víc než dost a další nepotřebuju. Jak to řešit? ..na vlastní pěst? ..s těmi M&M Reality?.. případně máte s nimi někdo zkušenosti, že byste mi řekl, jak to s nimi funguje? Budu moc ráda, děkuju Šárka

Zuzana | 12.4.2022 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodej přes M&M Reality recenze
Tak asi byste sami nejlépe s manželem měli vědět na co máte kapacity a jestli si na takový prodej troufnete. Podle mě to teda není nic jednoduchého, ale nevím, nikdy jsem nemovitost nevlastnila a už vůbec ji neprodávala, takže zatím vidím akorát spoustu papírování a obíhaček.

Odpověď
Šárka | 5.5.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodej přes M&M Reality recenze
No to já právě vím, ale zase jsem brala ohled i na manžela, ale jsem ráda, že nakonec udělal ústupek a nechal rozhodnutí na mně :-)

Odpověď
Iveta | 14.4.2022 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně přijde, že jste si na to odpověděla i sama, pokud nechcete další starosti navíc a že jich kolem prodeje je víc než dost, co já vím z vlastní zkušenosti, tak bych se raději domluvila s kamarádkou ať vám smluví schůzku s realiťákem. Osobně zkušenosti s M&M reality nemám, ale je to velká realitka, tak bych předpokládala, že ti by to měli mít tuplem zmáknutý.

Odpověď
Šárka | 5.5.2022 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My jsme o tom s manželem ještě diskutovali a nakonec to nechal na mě, ať se rozhodnu, jak to prodat. Takže jsem řekla kamarádce, ať mi dá spojení na pána a že se o tom s ním proberu. Protože se o to fakt nechci starat a ten makléř mi říkal co a jak, tak z toho mám dobrý pocit, že to bude dobrý řešení, celý mu to hodit na bedra :D

Odpověď
Síma | 27.4.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My jsme přes MM reality prodávali barák, je to dva roky zpátky a jinak bych to neřešila ani teďka. Realitka ví všechny postupy, co se musí absolvovat a zajistí vám i ty návštěvy s lidma, co byste jinak musela absolvovat sama. Ať z toho mají klidně provizi, jenom když já toho všeho budu ušetřená :)

Odpověď
Šárka | 5.5.2022 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky že to píšete, akorát jste mě utvrdila v mém rozhodnutí. Už jsem ve spojení s tím M&M makléřem od kamarádky a dáváme věci do pohybu.

Odpověď
Milka | 11.5.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodej přes M&M Reality recenze
Já vám řeknu, že jste to nakonec vymyslela dobře, protože sama jsem nejdřív zkoušela byt prodat sama a bylo to šílený rodeo po kterým jsem se raději taky obrátila na tuhle realitku, aby mi s tím pomohla. A bylo to zlatý rozhodnutí, kterýho ani náhodou nelituju. A ještě to udali za peníze co jsem chtěla.

Odpověď
Šárka | 18.5.2022 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Prodej přes M&M Reality recenze
Milko, díky za vaší reakci, věřím, že jsem udělala dobře, že jsem šla touhle cestou. Až bude chata prodaná, budu nejšťastnější. :-) Makléř má už klíčky u sebe, domluvili jsme se na podrobnostech a snad se mu kupce podaří brzo najít.

Odpověď
Milka | 20.5.2022 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Prodej přes M&M Reality recenze
Já si myslím, že se budete ještě divit, jak rychle to prodáte, podle toho co jsem četla, jak Češi skupují chaty, aby měli kam jezdit na víkendy. Možná už to po kovidu trochu opadlo, ale určitě vám to tam dlouho trčet nebude ;o) držím palce..

Odpověď
Kamila | 15.6.2022 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přes ty jsme mi řešili prodej i nákup a s obojím jsme byli spokojení, myslím si, že mají velice slušný servis na to jaká je to realitka.

Odpověď
Livi | 13.7.2022 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nám byli doporučený, že zvládají zajistit i hypo ke konkrétní nemovitosti, tak jsme je ohledně toho kontaktovali a dost nám jejich zaměstnanci ulehčili život v realizaci nákupu a papírování.

Odpověď
Dominika | 29.7.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Po několika letech co jsem žila v Praze v bytě jsem ho chtěla prodat a pořídit si domeček. Povedlo se mi to díky realitní kanceláři https://www.prodejnemovitostipraha.cz/ Je tam velmi milá paní, která se dokáže domluvit na všem. Prostě příjemné jednání a celkově přístup.

Odpověď
Milan | 1.8.2022 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak s touto realitkou teda zkušenost nemám. Když jsme prodávali náš dům, tak jsme zvažovali, že bychom to nechali nějaké realitce, nakonec jsme jej ale prodali na vlastní pěst. Je ale pravda, že to tak bylo mnohem komplikovanější. S některými věcmi nám dokonce musel pomáhat právník https://www.cikr.cz/ Pokud někdy znovu budu prodávat nemovitost, tak to raději nechám na realitce. Je to jednodušší.

Odpověď
Galetta | 24.7.2024 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím. Ten právník se k tomu hodí. :) Ono třeba i vypořádání spoluvlastnictvím může občas přinést nečekané zákruty a to i v případě, že se jedná třeba o sourozenecký vztah. Mohla bych o tom sama mluvit celé hodiny. Nám s tímto hodně pomohl pan https://www.akrac.cz/ Ráč z advokátní kanceláře v Praze. Rozhodně doporučuji. :)

Odpověď
Katka | 27.1.2023 02:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S M&M reality bohužel nemám osobní zkušenost, ale z doslechu vím, že je prý na ně spoleh. Každopádně co se realitek týče, tak my zase máme velmi dobrou zkušenost s reality Havířov - https://www.remaxelitereality2.cz/ Prodávali jsme přes ně asi před rokem dům a všechno šlo jako po másle. Původně jsme chtěli dům prodat bez realitky, ale nakonec jsem ráda, že jsme to svěřili právě jim.

Odpověď
Helena | 22.3.2023 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak nám už se konečně podařilo sehnat náš domeček, který už máme přepsaný na sebe. Jen bych se chtěla zeptat ohledně pojištění domu. Jakou máte zkušenost? Kde ho pojistit výhodně?

Odpověď
Petra | 25.3.2023 04:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud chcete pojištění výhodně, tak doporučím se podívat na online srovnávač pojištění Na jednom místě pak uvidíte nabídky pojištění od všech pojišťoven.

Odpověď
Helena | 26.3.2023 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodej přes M&M Reality recenze
Aha, tak to jsem třeba nevěděla. A kde jste to takhle teda dělala? Poradíte mi prosím, kam se teda přesně mám podívat?

Odpověď
Petra | 27.3.2023 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Prodej přes M&M Reality recenze
Můžete zkusit stejně jako já už několikrát online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Tam jsem vždy našla pojištění výhodně. Pokaždé se mi to vyplatilo. Navíc to ani dlouho netrvá a pojištění si pak můžete komplet vyřídit online a nemusíte kvůli tomu nikam jít.

Odpověď
Lucie | 25.9.2024 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak my jsme s makléřem z MM prodávali už před lety barák a za mě to byla dobrá zkušenost, protože když se na to podívám teď zpětně, tak on nám zařídil od fotek, prohlídek, ceny až po smlouvy opravdu vše. Byl rychlý, dobře komunikoval a pro nás to tehdy byla velká pomoc.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné