| Kosmetika Iuvenio - diskuze na toto téma |
Zdravím, nepoužíváte někdo kosmetiku od značky Iuvenio? Napíšete zkušenosti? Petra | 12.4.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika IuvenioJá kosmetiku používám, je skvělá a navíc cenově dostupná. Odpověď Martina | 17.4.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika IuvenioAhoj, taky kupuju kosmetiku Iuvenio - je výborná, používám od nich kompletní rutinu a nedám na jejich produkty dopustit. Odpověď Ivka | 19.4.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika IuvenioMoc děkuji za tip na iuvenio.com Dívala jsem se, že mají k vyzkoušení i vzorečky, objednám si je rovnou s peelingem Restart :) Odpověď Pavlína | 14.4.2022 15:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika IuvenioDívala jsem se, že mají i peeling s aha kyselinami .. ten jsem vždycky chtěla vyzkoušet a tady mají navíc rozumný poměr a je vhodný i pro nás pro začátečníky s kyselinami, tak doufám, že mi sedne, protože něco málo už od nich mám a s tím jsem teda velmi spokojená. Nechám vám tady na něj odkaz, protože věřím, že to bude stejná pecka jako to co už od nich mám https://www.iuvenio.com/restart/ Odpověď Michaela | 3.5.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika IuvenioTa kosmetika od iuvenio je super. Já jsem moc ráda, že jsem na ni narazila, protože je to konečně kosmetika, co mi opravdu vyhovuje :) Odpověď |