| Zahuštění vlasů - diskuze na toto téma |
Našla bych tady někoho, kdo má zahuštěné vlasy a poradila by mi jaký tip spojů je nejvhodnější ? Sára | 24.4.2022 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůJak máš svoje vlasy dlouhé a husté ? :) Řídí se to většinou podle tady těchto kritérií ;) Odpověď Denisa | 26.4.2022 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůMám delší mikádo, takže po ramena a vlasy mám husté dost, ale i tak bych prostě nerada, aby spoje šly vidět. Odpověď Alice | 16.5.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůZkus se podívat třeba na clipinhair.cz ať se můžeš podívat jak ty spoje vypadají a třeba ti to pomůže v rozhodování :) Odpověď Linda | 21.5.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůAhoj holky, taky bych potřebovala poradit, chtěla bych něco na vlasy, klidně nějaké doplňky stravy nebo šampóny, které by mi pomohly k silnějším a více hustým vlasům.
Odpověď Veronika | 23.5.2022 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůJá musím říct, že jsem toho už vyzkoušela hromadu, ale až výrobky od venira.cz mi moc pomohly, používám právě doplňky na vlasy, nehty a pleť a opravdu poznávám rozdíl.
Odpověď Linda | 24.5.2022 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zahuštění vlasůA opravdu to pomáhá i na růst vlasů? Potřebuji hlavně to, vlasy mi teď vůbec nerostou.
Odpověď Veronika | 22.6.2022 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zahuštění vlasůMně to moc pomohlo, však vyzkoušej a uvidíš sama.
Odpověď Linda | 24.6.2022 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zahuštění vlasůDěkuji a používáš i nějakou tu kosmetiku? Chtěla bych vyzkoušet něco z tohohle https://www.venira.cz/kosmetika-opalovani/
Odpověď Veronika | 26.6.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zahuštění vlasůTo jsem ještě nezkoušela, ale zatím jsem byla se vším spokojená, tak to klidně vyzkoušej a uvidíš.
Odpověď Sára | 7.7.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůKdyž nevím jaké vlasy vybrat a podobně. Poradí mi někde? Odpověď Nina | 17.7.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůJá ti mohu poradit, jestli chceš. Já si vlasy prodlužuji už hooodně dlouho, takže mám odzkoušeno bohatě. Odpověď Sára | 22.7.2022 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zahuštění vlasůA jaké vlasy máš? Děláš si je sama? Odpověď Nina | 26.7.2022 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zahuštění vlasůAno prodlužuji si je clip in metodou. Vlasy kupuji na vlasy-levne. Odpověď Sára | 27.7.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zahuštění vlasůNechala jsem to na své kadeřnici. Vlasy mě prodloužila a následně upravila.
Odpověď Zuzana | 21.7.2022 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůAhoj holky, co je podle vás na vlasy nejlepší? Doplňky stravy nebo nějaký kvalitní šampon?
Odpověď Anna | 24.7.2022 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůMůžeš vyzkoušet obojí, já třeba používám tyhle doplňky https://www.venira.cz/doplnky-stravy-pro-vlasy-nehty-plet/ a podle mě jsou dobré, možná bude dobrý i třeba kolagen.
Odpověď Zuzana | 21.8.2022 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zahuštění vlasůTak super, děkuji moc, kolagen bych taky chtěla vyzkoušet. Ty od nich některý používáš?
Odpověď Anna | 23.8.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zahuštění vlasůAno, kolagen od nich mám taky a je super!
Odpověď Zuzana | 19.9.2022 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zahuštění vlasůA který kolagen od nich kupuješ? Pomáhá ti to taky na vlasy? Nebo je to dobré spíš na pleť?
Odpověď Anna | 21.9.2022 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zahuštění vlasůPoužívám tenhle https://www.venira.cz/venira-kolagenovy-drink-lesniplody-300ml/ ale už jsem jich vyzkoušela víc a všechny jsou podle mě dobré.
Odpověď |