Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Obočí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  gGgQL   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Obočí - diskuze na toto téma
Zdravím ženy, mám takový problém. Dřív jsem si trhala obočí do tenčí čárky. Už se mi to nelíbí, chtěla bych přírodnější vzhled, ale už půl roku se snažím obočí nechat dorůst a nic se neděje, akorát to vypadá hrozně. Nevíte někdo co s tím?

Fretka | 17.12.2015 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Co zkusit nějaké sérum na řasy? Třeba jsem našla toto: www.revitalashczech.cz/, vypadá to dobře. Ale sama jsem nezkoušela.

Odpověď
Anička | 22.12.2015 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Obočí
Já jsem ho zkoušela a je dobré, je vidět změna. Využila jsem jedno balení a pak už ne a stejně řasy pořád drží a už je to přes půl roku.

Odpověď
trdlina | 23.12.2015 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Obočí
Ahoj, děkuju vám, to zní dobře, snad mi pomůže, vyzkouším ho.

Odpověď
fifi | 14.1.2016 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Obočí
Ahoj, tak co, už jsi ho zkoušela? Mám na něj taky zálusk :-)

Odpověď
trdlina | 21.1.2016 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Obočí
Ahoj, jo, už ho testuji 14 dnů. Zdá se mi, že mi řasy zesílily, ale nejsem si jistá, jak moc objektivní jsem. Psali, že je potřeba aspoň měsíc, tak uvidíme. Ale hezky se nanáší, nedráždí oči..

Odpověď
fifi | 27.1.2016 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Obočí
Jojo, tak to je dobře. Vypadá to, že neodolám, pokukuju po něm už dlouho. No, za měsíc mám narozky, tak se zmíním před manželem ;)

Odpověď
Silva | 8.2.2016 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Ahoj dámy, měla jsem ten stejný problém s obočím a používala jsem od té zmiňované firmy přímo RevitaBrow na obočí. Během 3 týdnů jsem měla obočí jako Brežněv, pak jsem zašla ke kosmetičce na profi úpravu a nádhera, nabarvila mi ho a vytrhala do nádherného tvaru. Uplně mi to změnilo výraz v obličeji a každý to chválí. Tenké čárky už dávno nefrčí, chudery ty, co to mají vytetované.

Odpověď
Jita | 17.2.2016 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jé, tak to jsi mě potěšila, plánuju si ho koupit už docela dlouho, ale pořád váhám, čtu diskuze a recenze, přece jen ta cena... Ale půjdu do toho!

Odpověď
Silva | 25.2.2016 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Však uvidíš, ale stojí to za to :-) Měj se hezky.

Odpověď
Adéla | 5.4.2016 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
ser a rasy je hrozne moc se koukni www.parfums.cz/brands/?f=1-1-10468

Odpověď
Marina | 26.4.2016 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Docela me prekvapilo, ze se dá koupit za prijatelnou cenu. A dokonce jsem zjistila, ze na parfums mají moji kosmetiku, kteoru pouzivam o dost levnejsi.

Odpověď
Janka | 22.5.2016 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Ahoj, chtěla bych si koupit nějaké růstové sérum na řasy a obočí. Zatím jsem si vyhlídla tohle www.parfums.cz/mavala/eye-lite-rustove-serum-na-rasy-a-oboci/ máte ho někdo doma? Abych věděla jestli to funguje:)

Odpověď
Klára | 24.5.2016 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já to sérum nemám ale jestli si ho koupíte dejte vědět jestli zabralo taky o něčem takovém uvažuji. Jinak přes parfums objednáváte běžně? Dívala sem se na stránky že mají hodně velký výběr kosmetiky

Odpověď
Janka | 26.5.2016 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj objednávám přes parfums dalo by se říct pravidelně už,je tam výběr takže vždycky najdu co potřebuju a nemusím běhat po drogerkách a shánět,je to taková moje jistota:)

Odpověď
Barča | 21.10.2016 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Poradíte mi nějakou kvalitní tužku na obočí?

Odpověď
Lasí | 24.10.2016 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ahoj jestli chceš něco na obočí tak můžu doporučit tento eshop https://www.ageo.cz/products/index?s=obo%C4%8D%C3%AD#f&page=1&pageSize=30&sort=relevance

Odpověď
Barča | 27.10.2016 01:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Týý jo tak tomu říkám výběr!!!Děkuji za doporučení na drogerii, je to jenom eshop nebo má ageo i prodejnu?

Odpověď
Lasí | 6.11.2016 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je internetová drogerie:)

Odpověď
Barča | 10.11.2016 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha a máte tu registraci?

Odpověď
Lasí | 15.11.2016 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele já jo,registruju se kde můžu když mi to přinese nějaký výhody.Tady např.mi chodí na email co je zrovna v akci a tak,takže jsem pořád v obraze

Odpověď
Ilona | 18.11.2016 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Obočí
Já sem si tedka objednala na obočí tady tu paletku:-)https://www.ageo.cz/produkt/e-l-f-studio-sada-na-oboci-light-2g

Odpověď
Tamča | 20.11.2016 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Obočí
Za jak dlouho vám dámy chodí objednávky z ageo?

Odpověď
Ilona | 23.11.2016 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obočí
Ahoj,do dvou dnů mi objednávka přišla:)

Odpověď
Tamča | 25.11.2016 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obočí
Skvělýýý to je rychlost:)

Odpověď
Berinka | 15.9.2019 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Měla jsem podobný problém. Nic mi nepomohlo až permanentní makeup tady www.ar-aesthetics.cz/mikropigmentace-oboci/. Jednak to vypadá hodně dobře a taky to vydrží sakra dlouho. Už mám v plánu i mikropigmentaci rtů. Na to jsem hodně zvědavá. Zatím neznám nikoho z okolí, kdo tohle má.

Odpověď
Kamila | 9.12.2019 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Prosim potrebovala bych poradit s vyberem nejake tuzky na oboci?

Odpověď
Jana | 10.12.2019 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jaky presne odstin by vas zajimal? Nebo preferujete nejakou znacku nebo tak?

Odpověď
Haňule | 21.2.2020 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Super zkušenost mám se sérem na řady z riana. Upřímně jsem nečekala, že uvidím nějaký rozdíl, protože jsem těch sér vyzkoušela docela dost a po žádném se nic nedělo, ale tady vidím hlavně u toho obočí, že mi začalo růst na místěch, kde mi dlouho nerostlo. Měla jsem totiž stejný problém jako ty, že jsem si x let zpátky trhala obočí hodně, což už se dnes nenosí no ...

Odpověď
Andula | 24.2.2020 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolik tě to sérum stálo ? Já teď taky používám jakýsi olejíček co jsem si koupila v dorgérii, ale žádná sláva. Zkusím ještě vydržet než dopotřebuju celou lahvičku, třeba se to ještě chytí. Jak dlouho to sérum používáš ty ?

Odpověď
Vanda | 25.2.2020 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Riano je nějaký nový eshop ? V eshopech s kosmetikou jsem docela orientovaná, ale tento mi nic neříká.

Odpověď
Haňule | 21.3.2020 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není to nový eshop, akorát se předtím jmenoval jinak. Nechám ti tady odkaz na to sérum ať to nemusíš hledat www.riano.cz/incia-serum-pro-podporu-rustu-ras-a-oboci-10ml. Sérum používám pořád a rozdíl jsem poznala ani ne po půl roce :)

Odpověď
Gabča | 24.3.2020 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tady s tím sérem mám taky zkušenost akorát já ho používám spíš na obočí a fakt mi po užívání začalo zase hezky dorůstat. Jde to pomalu, ale jde a to je hlavní.

Odpověď
Denisa | 5.7.2020 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obočí
Na obočí se dá používat normálně i sérum co je určené na řasy :) já jsem to tak dělala a pomohlo mi to dost a začalo mi zase růst i na místech kde mi už růst nechtělo :)

Odpověď
Inna | 21.11.2022 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Denatura má super sérum na obočí. Taky jsem měla hodně řídké a tenké obočí, ale co používám sérum, tak se mi krásně zahustilo.

Odpověď
Hana | 23.11.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho je potřeba ho používat, abych viděla zlepšení?

Odpověď
Inna | 26.11.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem viděla rozdíl už po dvou měsících. Jinak tady to balení je na 3 měsíce https://www.denatura.cz/serum-na-oboci-denatura/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné