| Nová televize - jak ji vybrat? - diskuze na toto téma |
Ahoj, potřebovala bych si koupit do bytu novou televizi. Dívala jsem se i na ty větší, ale dost se to liší cenou. Co je potřeba si při výběru televize hlavně hlídat? Vlasta | 17.4.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová televize - jak ji vybrat?Jakou velikost televize chcete vybírat? My doma sledujeme televizi hodně, a proto jsem koupila velkou televizi, která má v uhlopříčce 165 cm a jsme s ní spokojení. Našla jsem ji za dobrou cenu, a to i s dopravou domů. Odpověď Tereza | 18.4.2022 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nová televize - jak ji vybrat?Také bych určitě chtěla koupit velkou, ale hlavně tedy kvalitní televizi, která prostě poběží a nebudu s ní mít žádné starosti. Můžete mi poradit, se kterou máte zkušenost? Odpověď Vlasta | 20.4.2022 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nová televize - jak ji vybrat?Já jsem vybrala tuto televizi https://www.okay.cz/products/smart-televize-panasonic-tx-65hx710e-2020-65-163-cm má hodně pěkný obraz a velmi dobrý zvuk. Jsem s ní spokojená. Po objednání jsem ji měla doma rychle doručenou. Celkově asi tak vše co jsem u okay elektro objednala, jsem vždy měla rychle doma. Nakupuji u nich i skrz dobré ceny. Odpověď |