| Dieta - diskuze na toto téma |
Ahoojky.. chtěla jsem se poptat na nějakou dobrou dietu, co jste zkoušela, co je opravdu účinná ? :-) Chtěla bych shodit nějaké to kilo do plavek tak že bych něco vyzkoušela:-) Díky za tipy Ema | 19.4.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJooo to by mě také zajímalo :-) Také se snažím shodit nějaké to kilo navíc, léto se blíží :-) Odpověď Daniela | 20.4.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaA zkoušeli jste holky keto dietu? já ji držím a je bezva, chuťově výborná a opravdu pestrá škála toho je a doopravdy zasytí :-)Už vidím rozdíl hlavně na oblečení a jsem z toho nadšená :-) Odpověď Karolína | 22.4.2022 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaNezkoušela:-) to mě zajímá, kde sis kupovala?? :-) Odpověď Daniela | 23.4.2022 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dietapořizovala jsem balíček tady https://www.ketodiet.cz/ :-) určitě koukni na web:-) Odpověď Karolína | 24.4.2022 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaMoc díky, ráda prozkoumám :-) o ketodiet.cz jsem myslím už někde slyšela nebo mi o tom někdo říkal už:-) Odpověď Daniela | 25.4.2022 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaJj určitě koukni na web :-) Neprohloupíš, fakt je bezvadná :-) Odpověď Irča | 20.12.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaO této dietě jsem už hodně četla a podle všeho ji všichni moc chválí:-) Nooo, budu ji muset vyzkoušet na sobě :-)) Odpověď sára | 28.5.2023 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaTa je dobrá.. tu jsem měla taky a byla moc bezva.. zhubla jsem kila co jsem chtěla a už si dokážu udržet svoji váhu.. Odpověď Gréta | 29.9.2022 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJako starší žena čas od času vařím sama a jde ten pokrok po letech opravdu poznat. Když jsem začínala tak jsem se pomalu bála i používat plynový sporák ale dnes si hážu s nožemi, dokážu udělat jídlo za malý okamžik a všechno jde tak nějak intuitivně. I to hubnutí je radost.
Odpověď Eliška | 1.10.2022 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaTak já vám teda nevím. Nejsem sice stará stejně jako vy podle vašeho profilu, ale i tak.. jsem o chlup mladší a stále jsem se vařit nenaučila. Bojím se vařit i hloupé špagety. Asi na to prostě nemám nadání. Nebo co mi doporučujete udělat?
Odpověď Beáta | 1.10.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaAle to není možné aby si dokázala spálit i špagety. To máš určitě nějaké nekvalitní hrnce . Podívej se na https://www.zgastro.cz, kde najdeš kvalitní titanové nádobí. V něm se ti nic takového nestane, věř mi. Nedoporučovala bych ti něco, co nefunguje.
Odpověď Eliška | 1.10.2022 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaDěkuji ti moc za tip. Jakmile manželovi dojde výplata, tak se na něco hned podíváme. Já teda na to peníze mám, ale šetřím si je postupně už na dárečky na Vánoce. To víte, chci svého milého překvapit a také naše děti!
Odpověď Lucka | 28.2.2023 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaAhoj.. kámoška mi už o dietě ketodiet.cz říkala a moc ji chválila, tak jsem si říkala že ji konečně už vyzkouším :-) Odpověď Natálka | 29.5.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaKámoška mi pořád doporučuju ketodiet.. už jsem si o ní něco četla a nejspíš je asi fakt dobrá.. docela dost je chválená :-) Asi ji fakt už vyzkouším :-D Odpověď |