| GRanule Marp - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké granule se Vám osvědčily pro pejska s citlivějším zažíváním? Dívala jsem se třeba na granule od Marp a líbí se mi složení. Marta | 18.4.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | GRanule MarpZdravím, granule Marp jsou právě pro pejsky, které mají citlivé zažívání ideální. Jsou bez obilovin a tak nedráždí zažívání a pejskům sedí. Aspoň našemu buldočkovi ano. Odpověď Aja | 19.4.2022 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | GRanule Marpjá jsem velice spokojena s eshopem www.marppetfood.cz, tam si jistě vybereš. Zkus Odpověď Saška | 20.4.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: GRanule Marpano, tuhle stránku znám taktéž a už jsme tam 2x brali a super Odpověď Lenča | 21.4.2022 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | GRanule Marpano, u nás je toto nejvíc https://www.marppetfood.cz/marp-holistic-white-mix-sb-pro-mala-plemena-bez-obilovin Odpověď Teruna | 22.4.2022 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: GRanule MarpAhoj, tuto stránku neznám, ale vyzkouším teda taktéž. Ty co máme mi nepřijdou úplně vyhovující. Odpověď anča | 25.4.2022 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | GRanule Marpkterá "příchuť" je u vás ta nej? Odpověď |