| Zdravá strava a fermentovaná zelenina - diskuze na toto téma |
V posledni dobe jsem se zacala hodne zajimat o zdravou stravu pro celou rodinu. :) Dost me zacala zajimat fermentovana zelenina a celkove japonska kuchyne. Mate nekdo zkusenosti s nejakymi recepty? :)))
Dana | 21.4.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravá strava a fermentovaná zeleninaJá mám také ráda tuto stravu, ale bohužel na její přípravu nemám tolik času, kolik bych potřebovala. Našla jsem však obchod, kde prodávají skvělé miso polévky, který stačí rozmíchat v nevroucí vodě a máte vynikající svačinu připravenou doma. Je to opravdu rychlé a stačí k tomu jen rychlovarna konvice.
Odpověď Jitka | 22.4.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravá strava a fermentovaná zeleninaA kde to kupujete?
Odpověď Dana | 24.4.2022 00:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravá strava a fermentovaná zeleninaU kojibakers, mají tam velký výběr několika příchutí a super ceny.
Odpověď Verča | 29.7.2025 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravá strava a fermentovaná zeleninaS hubnutím jsem bojovala roky. Chvíli diety, pak zase pauza. Až když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-titan-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ začalo se to konečně měnit. Hodinky mi sledují každý krok, každý trénink i spánek. Díky aplikaci v mobilu mám krásný přehled o tom, jak jsem se během dne hýbala, a motivuje mě to nepolevit. Když vidím, že mám málo kroků, jdu se projít. Když vidím pokles aktivity, vím, že musím zabrat. Tahle kontrola mi pomáhá držet si režim, a kila jdou dolů. Mám z toho velkou radost a hlavně poprvé cítím, že mě to baví. Tyhle hodinky jsou pro mě osobně tím nejlepším startem ke zdravějšímu životnímu stylu.
Odpověď |