| cbd olej - diskuze na toto téma |
Znáte a užíváte někdo cbd oleje? Hodně o tom všude slyším, tak mě zajímá co je na tom tak dobrého, a jestli to stojí za to to užívat.. Eva | 23.4.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | cbd olejJá užívám cbd olej pravidelně je to skvělý doplněk stravy.. Účinků je několik stačí si to trochu vyhledat na internetu, ale například působí protizánětlivě, je účinný proti úzkostem apod..Já ho užívám pravidelně a už bych se bez něj neobešla:-) Odpověď Alice | 24.4.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: cbd olejDíky za vysvětlení:-)a když říkáš že to užíváš pravidelně tak, jaký používáš? Je toho na trhu tolik… Odpověď Eva | 25.4.2022 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: cbd olejJá používám konkrétně tady tento https://www.cbd-nano.com/cbd-oil-original-10-ml/ a Je skvělý, mohu ho doporučit:-) Odpověď Alice | 26.4.2022 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: cbd olejMockrát děkuji za tip :-) kouknu na to.. Odpověď Sandra | 28.4.2022 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | cbd olejJá mám poslední dobou velké problémy se spaním a četla jsem, že cbd je na tento problém dobrý, myslíte, že by mi pomohl? Odpověď Iva | 1.5.2022 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: cbd olejMě třeba s nespavostí cbd pomohlo velmi, od té doby co je užívám, tak se konečně vyspím a neprožívám bezesné a probdělé noci. Odpověď Sandra | 3.5.2022 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: cbd olejA jaký Ti tedy prosím pomohl? Odpověď Týna | 1.5.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | cbd olejJsem spokojená s CBD přípravky od https://www.rastakoala.com/cs/. Pomáhají mi stresu a špatném spánku.
Odpověď Jolana | 11.5.2022 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: cbd olejV posledních pár týdnech jsem nervózní, špatně spím. Takže tento tip vítám.
Odpověď Yveta | 21.5.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: cbd olejKosmetiku od Rastakoala znám, jsem s ní velmi spokojená. Mám velmi suchou pokožku. Jejich kosmetika mi hodně ulevuje.
Odpověď Denisa | 24.5.2022 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: cbd olejJá užívám CBD kapsle a pak je při kožních problémech kombinuji s konopnou mastí.
Odpověď Markéta | 30.6.2022 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: cbd olejTaky mě zlobí ekzém a je fakt, že díky cbd jsem na tom o dost lépe, akorát mám teda vyzkoušenou značku cbd-no.1 a na tu bych nedala dopustit :) Odpověď Renata | 23.6.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | cbd olejjá jsem celkově dost ve stresu, práce a škola dohromady, člověk je na zhroucení ale cbd mě dává do klidu a jsem víc v pohodě:-) Už bych se bez něj neobešla :-) Kupuju si sprej s cbd z cbd-nano.com :-) Odpověď Nikola15 | 3.7.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | cbd olejJá už nemůžu bez CBD fungovat. Díky němu jsem konečně v pohodě a energii mám na rozdávání. Kupuji tohle https://www.cbd-no1.cz/pain-olej-10--cbd-20--cbg-10ml
Odpověď Martusi | 4.7.2022 06:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: cbd olejJo CBD je pro mě také zázrak, bez něho už nedám ani ránu. Odpověď Dorota | 30.7.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | cbd olejTaky jsem začala použivat CBD a nemůžu si to vynachválit, pomáhá mi to hned na několik mých problémů. Dovedlo to vyřešit například moje problémy s akné či nespavostí, takže rozhodně doporučuji. Objednávám už pravidelně přes cbdstar.cz/ a naprostá spokojenost :) Odpověď |