Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MvLFJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, jaký je podle vás nejlepší způsob hubnutí? Co se vám osvědčilo? Diety, nejíst, cvičit? Já nevím, mám pocit, že na mě snad nic nefunguje...

Valounek | 25.4.2022 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já bych řekla, že nejvhodnější je kombinace všeho zmiňovaného. :) Manžel byl hodně silný a začal tím, že změnil jídelníček a hýbal se. Dneska je z něj aktivní sportovec, který má sice trochu bříško, ale udělal na sobě obrovský kus práce. Dokonce začal hrát hokej, takže si teď objednal od https://www.bauerhockey.cz/hrac-hokejky hokejky. Ostatně má na to ideální postavu. Měří skoro přes dva metry, takže super obránce. :)

Odpověď
Denisa | 27.4.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Diety jsou super, ale člověk musím mít opravdu silnou vůli, aby pak zpátky nesklouzl k nezdravému stravování. Málo která z těch diet je totiž koncipovaných tak, že nemyslí na to, co bude po dietě až teda na nupo. Ti to mají promyšlené a dobře sestavené.

Odpověď
Romana | 1.5.2022 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Máš s ní zkušenost ? :)

Odpověď
Denisa | 4.5.2022 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Já ne, ale spoustu mých kamarádech ano :)

Odpověď
Rita | 31.5.2022 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahoj, já jsem držela dietu https://www.ketodiet.cz a musím říct, že s tou jsem teda neskutečně spokojená. Kila s ní letí dolů, to mě motivuje fakt neskutečně. Jsem netrpělivá a pořád denně stojím na váze a ta váha se fakt hýbe :)

Odpověď
Karla | 9.7.2023 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Ahoj, já jsem se koukala na jejich e-shop, co mě teda zaujalo, tak to jsou ty jejich produkty... jak to jako funguje? Jako myslím tím, jak se jídla jí? Nahradím jedno jídlo z diety třeba za croasant?

Odpověď
Adina | 7.8.2023 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Ano, přesně takto to funguje... Jen ta jídla se zařazují postupně. Vždy u každého produktu má ketodiet uvedeno, v jaké fázi je možné ho zařadit...

Odpověď
Jitka | 5.9.2023 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já to třeba dělám tak, že pokud nevím, co kdy kam zařadit a zda vůbec můžu, tak píšu do FB skupiny ketodiet. Tam jsou senzační, hned poradí. A hlavně ochotně. Všichni tam drží při sobě :) To se mi líbí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné