| kancelářská židle - diskuze na toto téma |
Prosím o radu, zkušenost s eshopem kde bych koupila kvalitní kancelářskou židli.
Dorota | 7.6.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | kancelářská židlePodívejte se na ezidle. Mají velký výběr kvalitních židlí. Odpověď Majka | 18.6.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kancelářská židleDěkuji za tip. Koupili jsme u nich tuto herní židli https://www.ezidle.cz/herni-zidle-g-racer-2/4383/p
Odpověď Míša J. | 7.7.2022 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kancelářská židleHerní židle? Takovou věc slyším poprvé, v čem je lepší než klasická? Odpověď Helena | 21.7.2022 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kancelářská židleTaké prosím o nějakou informaci. Vůbec se v tom nevyznám. Odpověď Míša | 21.6.2022 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | kancelářská židleNeznám ezidle, ale ráda na netu nakupuji. Zaujaly mě židle ergonomické.
Odpověď Pavla | 23.6.2022 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | kancelářská židleMají v nabídce i herní židle, ta by se hodila synovi. Určitě mu za vysvědčení takovou židli koupím. Odpověď Bronislava | 25.6.2022 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kancelářská židleLíbí se mi tento eshop, taková židle by se i hodila. Odpověď Andrea S. | 9.7.2022 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kancelářská židleSyn má klasickou židli a zatím mu vyhovuje? Jaký je v tom rozdíl? Nebo jaké jsou výhody těchto židlí? Odpověď Pavla | 16.7.2022 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kancelářská židleTak ji syn zkouší a zatím je moc spokojený. Odpověď Andrea S. | 17.7.2022 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kancelářská židleTak potom dejte vědět, já o ní přemýšlím, ale nějak nevím, jestli ji koupit. Odpověď Pavla | 26.7.2022 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: kancelářská židleSyn je moc spokojený, jsem ráda, že jsem mu ji koupila. Odpověď Míša J. | 27.7.2022 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: kancelářská židleJá mám herní židli a je to pohodlné sezení. Jde nastavit opěradlo, má ergonomii. Odpověď Kája | 17.5.2023 06:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | kancelářská židleJá mám doma takovou starou vyřazenou židli a kupo divu se na ní sedí docela dobře :-) . Akorát už měla ošoupaný potah,tak jsem si objednala nový potah na herní židli z https://www.tentino.cz/ubrusy-potahy/ a nějaký čas s židlí ještě vydržím. Ono když chceš kvalitní židli, tak to pár stovek nevyřeší. Odpověď |