| Kvalitní školní aktovka pro prvňáka - diskuze na toto téma |
Ahoj zkušené maminky, mohla by jste mi některá prosím pěkně poradit, jak mám vybrat kvalitní školní aktovku pro prvňáka? Podle čeho ji vybrat? Patricie | 18.5.2022 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní školní aktovka pro prvňákaKdyž budete vybírat, tak i u některých školních aktovek můžete najít, že je vhodná od první nebo třeba třetí třídy a tak dál. Já jsem chtěla pro svého syna koupit školní aktovku, která bude mít ergonomicky tvarovaná záda a bude mu je držet ve správné poloze. To se mi povedlo, koupila jsem kompletní set, takže má vše v jednom motivu od české značky za dobrou cenu. Školní aktovka, kterou jsem vybrala, je velmi prostorná. Je vyrobená z kvalitního odolného materiálu, který je voděodolný.
Odpověď Viola | 20.5.2022 01:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní školní aktovka pro prvňákaVypadá to, že jste vybrala opravdu dobře, jakou školní aktovku jste pro syna prosím koupila?
Odpověď Patricie | 21.5.2022 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní školní aktovka pro prvňákaVybrala jsem moc pěknou školní aktovku https://www.baagl.cz/skolni-set-ergo-tygr-ii/ v tomto setu. Má tak kompletní vybavení kvalitních věcí do školy a mají to za opravdu pěknou cenu.
Odpověď |