| E-shop Iocel - diskuze na toto téma |
Zdravím, narazila jsem na e-shop Iocel a mají fakt krásné stříbrné šperky - nakupujete někdo u nich? Je to spolehlivý e-shop? Blanka | 3.5.2022 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop IocelJá u nich stříbrné šperky nakupuju a jsem moc spokojená. Určitě eshop Iocel doporučuji. Odpověď Zuzana | 5.5.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop IocelHolky a je na eshop spoleh, mají fakt pravé stříbrné šperky? Napíšete? Odpověď Blanka | 8.5.2022 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-shop IocelAno, nemusíte se bát, šperky mají opravdu pravé. Na jejich stránkách mají "ověřeno Puncovním úřadem", takže je to v pohodě. Mrkněte na jejich stránky www.iocel.cz Odpověď Zuzana | 10.5.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-shop IocelMáte pravdu, moc díky za odkaz :) Šperky mají fakt krásné, určitě na Iocel taky nějaké krásné kousky objednám. Odpověď Věrka | 14.5.2022 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop IocelZdravím, taky na eshopu zkusím nakoupit - šperky mají krásné. Odpověď Hana | 23.5.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop IocelHolky, taky jsem na Iocel nakoukla a jdu objednávat :) Ach jo, to jsem zase něco objevila :) Odpověď |