| Plastika prsou ano nebo ne? - diskuze na toto téma |
Je dobrý nápad podstoupit plastiku prsou i když vím, že třeba za dva až 3 roky je možnost, že bych otěhotněla? Může to nějak bránit v přirozeném kojení? Anna | 9.5.2022 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsou ano nebo ne? Nemusíte se toho bát. Když mi bylo 24, tak jsem si nechávala prsa upravit. Teď mám 26 a už půl roku bez problémů kojím. Zjišťovala jsem si to i předem, než jsem si prsa nechávala upravit. Z vlastní zkušenosti doporučím si vybrat kliniku, kde by jste si případně nechávala prsa dělat a předem se na konzultaci na vše zeptat. Nebo alespoň takhle jsem to udělala já a jsem s výsledkem spokojená. Odpověď Lenka | 12.5.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsou ano nebo ne? Tak jestli kojíte a je vše v pořádku, tak je to super. Můžete mi teda prozradit, kde jste si prosím nechávala prsa dělat? Odpověď Anna | 20.5.2022 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsou ano nebo ne? Vybrala jsem si kliniku https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ , odkud mám prsa perfektní. Strašně se mi líbí a konečně se za ně nemusím stydět. Jak jsem psala, tak z hlediska kojení to není vůbec problém. Odpověď |