Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Formičky na lití čokolády

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  AUCb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Formičky na lití čokolády - diskuze na toto téma
Mohla bych si nějak doma vyrobit vlastní formičky na čokoládu, které budou vypadat jako z obchodu? Potřebovala bych dělat tvary, na které jsem formičky ke koupi nenašla.

Pavlína | 10.5.2022 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Formičky na lití čokolády
Můžete, také jsem to řešila, protože peču a dělám dorty na zakázku. Abych si mohla vyrábět přesně formy, tak jsem si k tomu pořídila vakuový tvářecí stroj, pomocí kterého dokážu udělat přesnou formu pro odlévání čokolády.

Odpověď
Zuzana | 12.5.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Formičky na lití čokolády
Můžete mi prozradit prosím, kde jste ten stroj kupovala? Kam bych se na to mohla podívat?

Odpověď
Pavlína | 20.5.2022 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Formičky na lití čokolády
Koupila jsem ho z obchodu https://www.nc.cz/?cls=StoItem&StiId=412314 Dá se s tím pracovat jednoduše, připojíte ho na vysavač a můžete vytvářet co potřebujete. Pro lepší představu bude dobré se podívat na videa, která tam k tomu mají Na základě nich jsem se také rozhodla.

Odpověď
Valounek | 18.5.2022 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Formičky na lití čokolády
Myslím, že jsem vám odpovídala už jinde na internetu, ale pošlu to ještě sem. Co kdyby. Formičky na čokoládu nevyrábějte. Radši koukněte, jestli se to třeba na https://www.atfornax.cz/ neprodává jako gastro vybavení do kuchyně. Ten čas, který do toho dáte, se absolutně nerentuje vůči tomu, že to stojí pár korun. Samozřejmě pokud chcete dělat nějaké atypické formičky, tak se tomu nevyhnete. Ale jestli chcete "formy jako z obchodu", tak o to pravděpodobně nestojíte.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné