| Herní počítač pro syna - diskuze na toto téma |
Dobrý den, strašně moc bych chtěla udělat svému synovi radost a koupit mu herní počítač. Zvládnete mi prosím někdo poradit, jak vybrat dobý počítač s rozumnou cenou? Petr Nováček | 17.5.2022 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Herní počítač pro synaTak to potom ale také hodně záleží na to, čemu říkáte za dobrou cenu? Kolik to je? Jaký na to máte rozpočet? Odpověď Martina | 20.5.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Herní počítač pro synaVím, že když se bude jednat o herní počítač, tak to bude draží než klasické, ale pokud bych ho pořídil tak cca do 40 tisíc, tak by to bylo hodně fajn. Vy máte zkušenost, jak vybrat kvalitní? Odpověď Petr Nováček | 21.5.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Herní počítač pro synaKdyby jste mu chtěla udělat opravdu radost, tak já jsem si koupil nabušenou mašinu https://www.comfor.cz/notebooky-pc/stolni-pocitace/herni/x-diablo-gamer-x56-3060-(r5-5600x-16gb-ssd-1000gb , na které je radost hrát. Hraji několik hodin týdně a tento počítač splňuje mé očekávání na maximum. Odpověď |