| darování vajíčka - diskuze na toto téma |
Ahoj, chci se zeptat kde jste vy co jste darovaly, darovaly svá vajíčka? Zajímá mě hlavně proto že bych chtěla doporučení kam jít, nebo nejít.. moc díky:-) Adéla | 19.5.2022 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | darování vajíčkaAhoojky.. já jsem byla darovat dvakrát :-) Odpověď Katka | 23.5.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: darování vajíčkaA kde jsi byla darovat? Byla si pokaždé na stejném místě nebo na různých klinikách??? Díky Odpověď Adéla | 24.5.2022 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: darování vajíčkaJá jsem byla na klinice ve Zlíně. a byla jsem spokojená s tou klinikou kde jsem byla poprvé tak jsem byla i podruhé tam .. Odpověď Katka | 25.5.2022 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: darování vajíčkaTak to je fajn, a na jaké jsi to byla klinice? Takže pokud si tam byla i po druhé tak by si ji nejspíš doporučila, že? :-) Odpověď Adéla | 26.5.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: darování vajíčkaAno, rozhodně ano. Je to ta nejlepší klinika co jsem si tam zjišťovala informace tehdy :-) Takže rozhodně ji doporučuju. Je skvělá :-) Tady jsou webovky na tu kliniku, jen se koukni :-) https://www.ivf-zlin.cz/ Odpověď |