| Masážní pistole - diskuze na toto téma |
Jaké jsou vaše zkušenosti s masážní pistolí? Pomohlo vám to od bolesti? Dan | 13.6.2022 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Masážní pistoleKde jsou ty časy, když mě manželka chtěla masírovat. Teď už to mezi náma tak není. Přesto mě ale masáže docela dost chybí.... Používáte někdo masážní stoje?
Odpověď Marcela | 13.6.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Masážní pistoleMě často bolelo za krkem a hlava. Když mě partner namasíroval, tak to vždy povolilo. Jenže jak píšete, tak nemůžete s tím ani pořád někoho otravovat, a proto jsem si koupila masážní přístroj na krk, který mě dokáže rozmasírovat.
Odpověď Dan | 13.6.2022 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Masážní pistoleMasážní přístroj na krk? Nasadíte si ho na krk a on vás masíruje nebo jak to je?
Odpověď Marcela | 16.6.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Masážní pistolePřesně tak, nasadíte si ho na krk https://www.onlinerousky.cz/masazni-pristroj-na-ramena-krk/ a on vás pěkně namasíruje. Betu si ho i do práce občas je mi to totiž velmi příjemné. Odpověď |